keskiviikko 15. helmikuuta 2017

2017 BAFTA Awards

Sunnuntaina jaettiin myös BAFTA-palkinnot, tässä gaalan sekä edellisenä päivänä järjestettyjen etkojen parhaat pukeutujat!

Bafta-etkot olivat Charles Finchin ja Chanelin järjestämät, ja niimpä sekä Amy Adams, Thandie Newton että Emma Stone edustivat Chanelin mekoissa.

Myös Ella Purnell oli tyylikäs Chanelin asukokonaisuudessa, Gillian Anderson edusti SAFiYAAn mekossa ja Kurt Geigerin korkkareissa.

 Sitten itse gaalaan! EE Rising Star Award -ehdokas Anya Taylor Joy ihastutti Guccin luomuksessa, Julia Stiles oli tyylikäs Maria Korovilasin iltapuvussa.

 Emma Stone vastaanotti Best Actress -palkinnon Chanel Couturen asukokonaisuuteen ja clutchiin, Christian Louboutinin korkkareihin ja Tiffany & Co.:n koruihin pukeutuneena, Sophie Turner sädehti Louis Vuittonin iltapuvussa, ja Daisy Ridley oli tyylikäs Roland Mouret'n mekossa, Cartierin koruissa sekä Jimmy Choon korkkareissa.

 Best Actress -ehdokas Emily Blunt oli upea ilmestys Alexander McQueenin luomuksessa, Best Supporting Actress -ehdokas Michelle Williams erottui joukosta Louis Vuittonin paljettiminimekossa, ja Michellen kanssa samassa kategoriassa ehdolla ollut Nicole Kidman keräsi katseet Armani Privén iltapuvussa sekä Harry Winstonin koruissa.

 Best Supporting Actress -ehdokas Naomie Harris yllätti Guccin tylliluomuksessa, Jessica Brown Findlay oli tyylikäs Bottega Venetan iltapuvussa, ja Laura Whitmore edusti Suzanne Nevillen iltapuvussa sekä Jimmy Choon korkkareissa.

 Holliday Grainger edusti Ulyana Sergeenkon iltapuvussa ja Forevermarkin koruissa, Thandie Newton oli tyylikäs Osmanin iltapuvussa, ja Carmen Ejogo onnistui Emanuel Ungaron printtiluomuksessa.

Gaalassa nähtiin myös monta tyylikästä pariskuntaa! Kate Middleton saapui gaalaan miehensä Prinssi Williamin kanssa Alexander McQueenin upeassa iltapuvussa, myös Eddie Redmaynen vaimo Hannah Bagshawe luotti Alexander McQueenin luomukseen. Jamie Dornanin tyttöystävä Amelia Warner sädehti Ong Oaj Pairamin paljetti-iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: