lauantai 3. joulukuuta 2016

Victoria's Secret Fashion Show: After-Party

Keskiviikkona järjestettiin vuotuinen Victoria's Secret Fashion Show, ja tänä vuonna paikkana oli Pariisi. Itse näytös esitetään televisiossa vasta 5.12., tässä kuitenkin parhaiten pukeutuneet enkelit näytösjatkoilta!

 Siskokset Bella ja Gigi Hadid edustivat pinkillä matolla metallinhohtoisissa asuissa. Bella sädehti Julien Macdonaldin iltapuvussa ja Jimmy Choon sandaaleissa, Gigi kimmelsi Atelier Versacen luomuksessa.

 Kendall Jenner hymyili kameroille Camilla and Marc -merkin mekossa, Erth Tuben kaulakorussa ja Atelier Versacen sandaaleissa, Lily Aldridge oli tyylikäs Dion Leen asussa ja Christian Louboutinin saappaissa, ja Adriana Lima edusti Ronald Van Der Kempin takkimekossa.

 Izabel Goulart oli upea ilmestys Ralph & Russo Couturen luomuksessa, Maria Borges kimmelsi Michael Costellon iltapuvussa, ja Joan Smalls edusti Adeamin iltapuvussa.

 Sara Sampaio ihastutti Zuhair Muradin minimekossa, Luma Grothe edusti .AMEN.-merkin asussa ja Leomie Anderson oli tyylikäs House of CB:n mekossa.

 Martha Hunt edusti Versus Versacen mekossa, Herieth Paul erottui joukosta Juan Carlos Obandon keltaisessa mekossa ja Giuseppe Zanottin nyörikorkkareissa, ja myös Jourdana Phillips onnistui juhlatyylissään.

Sanne Vloet ja Kate Grigorieva luottivat vaaleaan juhlatyyliin, Katen iltapuku on Roberto Cavallin suunnittelema.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: