keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Linnan Juhlat 2016

Eilen juhlittiin 99-vuotiasta Suomea, tässä parhaat pukeutujat Linnan Juhlista!

Presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio oli tyylikäs Sari Nordströmin suunnittelemassa iltapuvussa, kansanedustaja Tytti Tuppurainen säväytti Sinikka Nikanderin luomuksessa, ja Sari Multala edusti niinikään Sari Nordströmin suunnittelemassa iltapuvussa.

 Satu Taiveaho, Jaana Pelkonen ja ringeten maailmanmestarijoukkueen pelaaja Susanna Tapani valitsivat kaikki yllen hopeanhohtoiset asut, Jaanan paljettiluomuksen on suunnitellut Teemu Muurimäki.

Myös punaisen eri sävyt olivat juhlissa hyvin edustettuina. Sami Hyypiän vaimo Susanna Hyypiä oli upea ilmestys Teemu Muurimäen iltapuvussa, Nooralotta Neziri säteili Katri Niskasen luomuksessa ja A. Tillanderin koruissa, ja Leo-Pekka Tähden vaimo Sandra Tähti ihastutti Johanna Lätin suunnittelemassa korallinvärisessä iltapuvussa.

 Tänä vuonna nähtiin myös kauniita printtejä. Elina Kiikko edusti Anton Hinkosen suunnittelemassa iltapuvussa, kansanedustaja Emma Kari oli tyylikäs Anne-Mari Pahkalan ja Caterina Montagnin suunnittelemassa iltapuvussa, ja Sari Helin sädehti Zac Posenin iltapuvussa sekä Karl Lagerfeldin näyttävissä korvakoruissa.

 Kansanedustaja Sofia Vikman oli upea ilmestys Anne-Mari Pahkalan suunnittelemassa iltapuvussa, Riku Rantalan vaimo Saija Rantala edusti Katri Niskasen liukuvärjätyssä iltapuvussa, ja Riia Kataja oli tyylikäs Teemu Muurimäen kaksiosaisessa iltapuvussa.

Kirjailija Laura Lindstedt edusti mustassa, kukkakirjaillussa iltapuvussa, koodauslähettiläs Henrietta Kekäläinen sädehti Vivienne Westwoodin luomuksessa, ja tennispelaaja Henri Kontisen tyttöystävä Emilia Saksman oli upea ilmestys pitsikirjaillussa iltapuvussa.

Kansanedustaja Tiina Elovaara oli upea ilmestys Antonio Floresin suunnittelemassa iltapuvussa, kansanedustaja Sanna Marin edusti Isabell de Hillerinin iltapuvussa, ja joukkuevoimistelun maailmanmestarijoukkue Minettien kapteeni Ella Ratilainen ihastutti Biancaneven iltapuvussa.

Kuvat/Pics Aamulehti.fi, Anna.fi, Iltalehti.fi, Iltasanomat.fi.

Ei kommentteja: