tiistai 10. marraskuuta 2015

2015 Glamour Women of the Year Awards

Glamour-lehti järjesti eilen tämänvuotiset Women of the Year Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

 Selena Gomez ihastutti Valentinon mekossa, Charlotte Olympian korkkareissa ja Jacob and Co.:n koruissa, Lupita Nyong'o oli tyylikäs Jason Wun iltapuvussa ja Stephen Websterin koruissa, ja Victoria Beckham vastaanotti The Fashion Force -palkinnon oman Victoria Beckham Collectioninsa iltapuvussa.

 Hilary Rhoda edusti J. Mendelin mekossa, bloggari Thassia Naves oli upea ilmestys Balmain x H&M -yhteistyömalliston midimittaisessa mekossa.

 Jessica Hart ihastutti valkoisessa pitsimekossa ja Charlotte Olympian Be Mine -clutchissa, Reese Witherspoon vastaanotti The Hollywood Hero -palkinnon Erdemin mekkoon ja Solange Azagury-Partridgen koruihin pukeutuneena, ja Karlie Kloss edusti tyylikkäänä korkealla halkiolla varustetussa mekossa.

 Emma Heming Willis oli tyylikäs Self-Portraitin pitsimekossa, Tory Burch edusti tietenkin oman merkkinsä printtimekossa.

Ivanka Trump sädehti Giambattista Vallin perhoshihaisessa iltapuvussa, Viola Davis edusti Carmen Marc Valvon iltapuvussa, ja Uzo Aduba oli tyylikäs valkoisessa.

Kuvat/Pics JustJared.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: