perjantai 6. marraskuuta 2015

2015 CFDA/Vogue Fashion Fund Awards

Maanantaina juhlittiin jo kahdettatoista kertaa CFDA/Vogue Fashion Fund Awardseja, tässä parhaat pukeutujat!

 Samira Wiley ihastutti Millyn mekossa ja Rafe New Yorkin metalliclutchissa, Constance Jablonski oli tyylikäs Wes Gordonin mekossa, ja Toni Garrn edusti Cushnie et Ochsin mekkoon sekä Casadein nyörisandaaleihin pukeutuneena.

 Cindy Bruna oli upea ilmestys Jonathan Simkhain mekossa, Tulesten koruissa ja Christian Louboutinin korkkareista, Jonathan Simkhai oli yksi tämän vuoden voittajista! Elsa Hosk edusti Tanya Taylorin asussa ja Paul Andrew'n hauskoissa korkkareissa.

 Taylor Hill edusti Cindyn tapaan Jonathan Simkhain mekossa, Harley Viera-Newton ihastutti Dolce & Gabbanan mekossa ja Marc Crossin laukussa, ja Misha Nonoo oli tyylikäs oman mallistonsa haalarissa.

 Andreea Diaconu erottui joukosta The Row'n jakkupuvussa, Fei Fei Sun ihastutti Prabal Gurungin oranssissa asussa, ja Pamela Love edusti kauniina Valentinon iltapuvussa.

Demi Moore edusti Zac Posenin mekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Lake Bell oli tyylikäs Calvin Klein Collectionin mekossa ja clutchissa sekä Jennifer Fisherin koruissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: