maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tony Awards 2015

Eilen jaettiin Tony Awardsit, tässä gaalan parhaat pukeutujat!

Best Leading Actress in a Play -palkinnon voittanut Helen Mirren oli upea ilmestys Bagdley Mischkan luomuksessa, gaalan juontanut ja Best Leading Actress in a Musical -kategoriassa ehdolla ollut Kristin Chenoweth sädehti Zac Posenin iltapuvussa, ja Best Leading Actress in a Play -ehdokas Elizabeth Moss ihastutti Oscar de la Rentan kukkakirjailtuun iltapukuun pukeutuneena. 

 Myöskin Best Leading Actress in a Play -kategoriassa ehdolla ollut Ruth Wilson yllätti Ralph Laurenin violetissa iltapuvussa, Emily Ratajkowski oli kaunis Marc Jacobsin iltapuvussa ja Forevermarkin koruissa, ja Anna Chlumsky täydensi violetinsävyisen kolmikon.

 Kelli O'Hara voitti Best Actress in a Musical -palkinnon kuuden ehdokkuuden jälkeen Oscar de la Rentan mekkoon pukeutuneena, Laura Osnes edusti tummansinisessä iltapuvussa, ja Constance Jablonski oli kaunis Wes Gordonin kukkamekossa.

 Jennifer Lopez oli upea ilmestys Valentino Couturen iltapuvussa, Harry Winstonin koruissa ja Jimmy Choon clutchissa, Vanessa Hudgens ja Sutton Foster edustivat Naeem Khanin luomuksissa.

Amanda Seyfried edusti Oscar de la Rentan mekossa, Tiffany & Co.:n koruissa sekä Christian Louboutinin korkkareissa, Ashley Greene sädehti Jason Wun paljettimekossa, ja Joan Smalls oli upea ilmestys Givenchyn iltapuvussa.

 Anna Wintour, Judith Light ja Patina Miller luottivat kokovalkoisiin asuihin, Patinan mekko on Jason Wun mallistoa.

 Ivanka Trump oli kuin prinsessa Prabal Gurungin luomuksessa, Grace Mahary edusti Public Schoolin pikkumustassa, ja Misty Copeland oli upea ilmestys Hervé Legérin iltapuvussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com.

Ei kommentteja: