torstai 11. kesäkuuta 2015

CMT Music Awards 2015

Eilen jaettiin CMT Music Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

 Brittany Snow ja Erin Andrews toimivat gaalan juontajina. Brittany oli upea ilmestys Monique Lhuillierin iltapuvussa, Graziela Gemsin koruissa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, Erin edusti Muglerin iltapukuun, Martin Katzin koruihin ja Manolo Blahnikin korkoihin pukeutuneena.

 Valkoinen oli illan suosituin väri. Nikki Reed oli tyylikäs KaufmanFrancon mekossa, Swarovskin clutchissa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Rumer Willis edusti House of CB:n mekossa, Salvatore Ferragamon clutchissa, Dovesin koruissa ja Stuart Weitzmanin korkkareissa. 

 Carrie Underwood vastaanotti Video of the Year-,  Female Video of the Year- ja Collaborative Video of the Year -palkinnot Thomas Wylden minimekkoon, Deepa Gurnanin clutchiin ja Jimmy Choon sandaaleihin pukeutuneena, Little Big Town -yhtyeen Karen Fairchild edusti rock-henkisessä asussa.

Jana Kramer ja Jenna Dewan-Tatum toivat onneksi myös vähän väriä gaalaan. Jana edusti upeana Lorena Sarbun iltapuvussa ja Coye Nokesin kultasandaaleissa, Jenna sädehti Zuhair Muradin iltapuvussa.

Kuvat/Pics People.com.

Ei kommentteja: