sunnuntai 31. toukokuuta 2015

amfAR’s Cinema Against AIDS Gala 2015

Cannesin filmifestivaaleja vietettiin jälleen muutaman viime viikon aikana, ja festivaalien glamourintäyteisin ilta oli jälleen amFARin Cinema Against AIDS Gala. Tässä siis gaalan parhaat pukeutujat, myöhemmin sitten lisää Cannesin pukuloistoa!

Jourdan Dunn oli upea ilmestys Vera Wangin iltapuvussa, Christian Louboutinin clutchissa ja Chopardin koruissa, Dita von Teese erottui joukosta Ulyana Sergeenkon mekossa, ja Kendall Jenner edusti Calvin Klein Collectionin topissa ja hameessa sekä Chopardin koruissa.

Gigi Hadid säväytti Tom Fordin iltapuvussa ja Aquazurran kengissä, Chanel Iman oli kuin prinsessa Zuhair Murad Couturen iltapuvussa, ja Karlie Kloss edusti Gigin tapaan Tom Fordissa.

Georgina Chapman edusti tietenkin oman Marchesa-merkkinsä mekossa, Diane Kruger ihastutti Chanelin minimekossa ja Gianvito Rossin sandaaleissa, ja Sasha Luss oli kaunis Ulyana Sergeenkon iltapuvussa sekä mekon kukkiin sopivissa punaisissa sandaaleissa.

Irina Shayk sädehti Atelier Versacen iltapuvussa ja Versacen yhteensointuvissa asusteissa, myös Madalina Ghenea ja Josephine Skriver onnistuivat gaalatyyleissään.

Izabel Goulart henki vanhan Hollywoodin glamouria, Alicia Vikander oli rennon tyylikäs Louis Vuittonin asukokonaisuudessa, ja Toni Garrn piti hauskaa kuvaajien edessä Elie Saabin upeassa luomuksessa.

Maryna Linchuk edusti Blumarinen höyhenhelmaisessa iltapuvussa, Jacquelyn Jablonski ja Shanina Shaik luottivat yksivärisiin iltapukuihin.


Lily Donaldson ja Natasha Poly edustivat Saint Laurentissa, Sara Sampaio sädehti Alexander Vauthierin syväänuurretussa iltapuvussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, JustJared.com, People.com, Vogue.fr.

Ei kommentteja: