lauantai 2. toukokuuta 2015

2015 Coachella

Huhtikuun kahtena viikonloppuna saatiin esimakua kesään Coachella-festareiden merkeissä, tässä parhaat pukeutujat!

 FRIDAY 10.4.

 Alessandra Ambrosio oli tyylikäs Ale by Alessandra -mallistonsa mekossa ja Ale by Alessandra for Baublebar -yhteistyömalliston koruissa, Gigi Hadid kuvattiin H&M loves Coachella -pirskeissä.

 Rosie Huntington-Whiteley ja Kate Bosworth poseerasivat kameroille Coachin järjestämissä juhlissa. Rosien asu koostui rennosta trikootopista, Coachin hameesta, laukusta ja kaulakorusta, Tom Fordin aurinkolaseista sekä Saint Laurentin nilkkureista, Kate oli tyylikäs Equipmentin puserossa, Knoxin hameessa, Matissen sandaaleissa ja Coachin laukku kädessään.

SATURDAY 11.4.

 Kendall Jenner tanssahteli Alexandra Koumban hiuspantaan, Jen's Pirate Booty -merkin toppiin, Sass&Bide:n housuihin, Etron laukkuun ja Saint Laurentin kenkiin pukeutuneena, Holland Roden osallistui PopSugarin ja ShopStylen allasbileisiin, ja Nikki Reed nautti festaritunnelmasta sekä miehensä Ian Somerhalderin...

 ...että Twilight-kollega Ashley Greenen kanssa. Kate Bosworthin lauantain festariasu koostui Etron takista, Kempnerin mekosta, Ray-Baneista, Coachin laukusta ja Matisse X Kate Bosworth -yhteistyömalliston kengistä.

 Mallikaunottaret Jasmine Tookes, Shanina Shaik ja Sara Sampaio näyttivät mallia festaripukeutumiseen.

 Myös Harley Viera-Newton ja Kelly Rohrbach kuvattiin lauantaina Coachellassa.

SUNDAY 12.4 + FRIDAY 17.4.

 Alessandra Ambrosio ja hänen tyylikkäät ystävänsä olivat varmasti kuvatuimpien festarikävijöiden joukossa sunnuntaina, Alessandran asu koostui Ale by Alessandra -malliston topista, hameesta ja koruista sekä Isabel Marantin bootseista.

Jessica Lowndes vieraili sunnuntaina Music Loungessa, Diane Kruger taas nähtiin kakkosviikonlopun perjantaina asussa, joka koostui Equipmentin mekosta, Jason Wun laukusta ja Valentinon sandaaleista.

BEST DRESSED OF COACHELLA: JAMIE CHUNG

Coachellan tyylikuningatar oli Jamie Chung, jonka kaikki asuvalinnat olivat erilaisia mutta onnistuneita! Palmukuvionen maksimekko on Mara Hoffmanin mallistoa, oikeanpuoleisin asu taas koostui Forever 21:n topista, Aritzian hameesta, UNOde50:n laukusta ja kaulakorusta sekä Loeffler Randallin leopardikengistä.


Ei kommentteja: