maanantai 13. huhtikuuta 2015

MTV Movie Awards 2015

Eilen jaettiin MTV Movie Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

 Anna Camp ja Bella Thorne edustivat Peter Pilotton printtimekoissa, Willow Shields oli tyylikäs Bibhu Mohapatran mekossa ja Stuart Weitzmanin korkkareissa.

 Brittany Snow ihastutti Brandon Sunin mekkoon, Lee Savagen clutchiin ja Jerome C Rousseaun sandaaleihin pukeutuneena, Best Female Performance -ehdokas Scarlett Johansson säväytti Zuhair Muradin jumpsuitissa, Roger Vivierin laukussa ja Sophia Websterin sateenkaarikorkkareissa.

 Shailene Woodley juhli Movie of the Year-, Best Kiss-, Best Female Performance- ja Trailblazer Award -palkintojen voittoa Isabel Marantin asukokonaisuudessa, Best Scared-As-S–t Performance -kategoriassa ehdolla ollut Jennifer Lopez edusti Versus Versacen jakussa, hameessa ja vyössä, Salvatore Ferragamon clutchissa sekä Giuseppe Zanottin sandaaleissa, ja Holland Roden ihastutti Caterina Gattan mekossa.

 Greer Grammer oli upea ilmestys kukkakuosisessa iltapuvussa, Victoria Justice ihastutti Versacen mekossa, ja Cara Delevingne edusti Reem Acran mekossa sekä Saint Laurentin sandaaleissa.

Reese Witherspoon ja Sofia Vergara jakoivat Best Kiss -palkinnon. Reese oli tyylikäs Muglerin minimekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Sofia edusti Noam Hanochin mekossa ja myöskin Louboutineissa. Kate Mara kuvattiin gaalan takahuoneessa Cushnie et Ochsin asukokonaisuudessa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com.

Ei kommentteja: