sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

2015 White House Correspondents' Dinner

Eilen järjestettiin vuotuinen White House Correspondent's Dinner -tapahtuma, tässä parhaat pukeutujat!

Chanel Iman ja Chrissy Teigen edustivat Zuhair Muradin luomuksissa, Sophia Bush oli tyylikäs Monique Lhuillierin iltapuvussa.

 Maria Menounos sädehti Stella McCartneyn oranssissa iltapuvussa, myös Rebecca Gayheart ja Tracee Ellis Ross edustivat kirkkaissa väreissä.

 Carla Cugino, Troian Bellisario ja Darby Stanchfield taas luottivat vaaleaan värimaailmaan.

 Ivanka Trump sädehti tulipunaisessa Zac Posenin luomuksessa, Idina Menzel edusti Monique Lhuillierin iltapuvussa, Jacob & Co.:n koruissa ja vaaleammassa hiusvärissä, ja Michelle Monaghan oli tyylikäs Prabal Gurungin iltapuvussa sekä Tiffany & Co.:n koruissa.

 Jenna Dewan-Tatum oli kuin prinsessa Reem Acran iltapuvussa ja Casa Realen koruissa, Laverne Cox edusti Ines Di Santon iltapuvussa, Forevermarkin koruissa ja Jill Haberin clutchissa, ja Lucy Liu sädehti Naeem Khanin syväänuurretussa iltapuvussa.

 Britt Marling edusti Roksandan colorblock-iltapuvussa, Lauren Cohan ihastutti Christian Sirianon pitsimekossa, ja Gillian Jacobs säväytti Peter Pilotton iltapuvussa sekä Brian Atwoodin korkkareissa.

Hannah Davis oli upea ilmestys Georges Chakra Couturen luomuksessa, Irina Shayk edusti Sophie Thealletin iltapuvussa, ja Julie Bowen erottui joukosta Jenny Packhamin midimittaisessa mekossa, Jimmy Choon clutchissa ja Jerome C. Rousseaun korkkareissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com. People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: