lauantai 17. tammikuuta 2015

The best of the week, 2

MONDAY

 Maanantaina juhlittiin Girls-sarjan 4. kauden ensi-iltaa. Zosia Mamet edusti Alexander McQueenin nahkamekossa ja Brian Atwoodin mätsäävissä korkkareissa, Allison Williams sädehti Monique Lhuillierin mekossa, ja Sophia Bush ihastutti Lela Rosen mekossa, Rauwolfin clutchissa, Dannijon ja Jennifer Fisherin koruissa sekä Christian Louboutinin upeissa korkkareissa.

 Emma Stone osallistui SAG Foundationin järjestämään paneeliin Lanvinin paidassa ja hameessa sekä Louboutineissa, Emmy Rossum edusti Shameless-sarjan uuden kauden ensi-illassa J. Mendelin nahkamekossa.

 Alicia Vikander ihastutti Testament of Youth -elokuvan Lontoon ensi-illassa Louis Vuittonin asukokonaisuuteen pukeutuneena, Marion Cotillard kuvattiin Nykissä tyylikkäässä arkiasussa.

TUESDAY

 Allison Williams vieraili David Lettermanin talk show'ssa Ralph Lauren Black Labelin mekkoon ja Stuart Weitzmanin sandaaleihin pukeutuneena, Jessica Chastain vastaanotti Best Supporting Actress -palkinnon 2015 National Board of Review Awards -gaalassa Alexander McQueenin mekkooon, Piaget'n koruihin ja Christian Louboutinin korkkareihin pukeutuneena.

Julianne Moore puolestaan voitti Best Actress -palkinnon Dolce & Gabbanan mekossa ja Aquazurran sandaaleissa. Jennifer Lopez juhli kehittelemänsä BodyLab -hyvinvointiohjelman julkaisua asussa, joka koostui Brunello Cucinellin neuleesta, Enza Costan hameesta, Lana Jewelryn korvakoruista ja Louboutineista.

WEDNESDAY

Emily Blunt sädehti Into the Woods -elokuvan Lontoossa järjestetyssä gaalanäytöksessä David Koman mekkoon ja Stuart Weitzmanin sandaaleihin pukeutuneena, Lucy Hale vieraili Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa Valentinon pikkumustassa ja Jimmy Choon korkkareissa, ja Reese Witherspoon kuvattiin West Hollywoodissa asussa, joka koostui Tory Burchin neuleesta, Koralin farkuista, Westward Leaningin aurinkolaseista, Louis Vuittonin laukusta sekä burgundinpunaisista korkkareista.

THURSDAY

Torstaina juhlittiin W Magazinen Golden Globes -etkoja. Sarah Hyland kimmelsi Kaufmanfrancon mekossa, Jil Milanin clutchissa ja Stuart Weitzmanin korkkareissa, Diane Kruger oli tyylikäs Marnin mekossa, A.L.C.:n clutchissa ja Sophia Websterin korkkareissa, ja Mary Elizabeth Winstead edusti Tamara Mellonin kietaisumekossa Saint Laurentin laukulla ja Malone Souliersin korkkareilla asustettuna.

Naomi Campbell oli upea ilmestys Emilio Puccin kultaminimekossa ja mokkaisissa ylipolvensaappaissa, Amy Adams edusti Roland Mouretin vihreässä mekossa ja kultaisissa korkkareissa.

Myös Salma Hayek nähtiin W Magazinen juhlissa päästä varpaisiin Alexander McQueenin pukeutuneena. Jamie Chung ja Jessica Chastain edustivat pikkumustissaan Audin sponsoroimissa Golden Globes -juhlissa, Jessican asu koostui Elie Saabin mekosta ja Jimmy Choon sandaaleista.

FRIDAY

Perjantaina juhlittiin AFI Awardsien lounastilaisuutta. Anne Hathaway edusti Protagonist-merkin mekossa ja Tamara Mellonin sandaaleissa, Kiernan Shipka ihastutti Peter Pilotton mekossa ja Jimmy Choon sandaaleissa, ja Jessica Chastain oli upea ilmestys Lela Rosen mekossa, Piaget'n koruissa sekä Giuseppe Zanottin korkkareissa.

Joanne Frogatt osallistui Mulberryn järjestämiin pirskeisiin merkin mekkoon pukeutuneena, Malin Akerman vieraili Kari Feinsteinin Style Loungessa.

SATURDAY

Lauantaina järjestettiin Art of Elysium -gaala. Dita von Teese keräsi katseet Carolina Herreran iltapuvussa ja clutchissa sekä Avakianin koruissa, Louise Roe oli tyylikäs Diane von Furstenbergin jumpsuitissa ja jakussa, Edie Parkerin clutchissa, Chairishin vintagekoruissa ja Charlotte Olympian korkkareissa, ja Camilla Belle edusti Ditan tapaan Carolina Herreran luomuksessa sekä Chopardin koruissa.

Lauantaina juhlittiin myös Help Haiti Home -hyväntekeväisyysgaalaa. Salma Hayek oli upea ilmestys Stella McCartneyn iltapuvussa, Reese Witherspoon edusti Balenciagan mekossa ja Louboutineissa. Taryn Manning säväytti Netflixin järjestämissä Golden Globes -juhlissa Falguni and Shane Peacock -merkin iltapuvussa, Le Vianin korvakoruissa ja Suzanne Kalanin sormuksissa.

Kiernan Shipka ihastutti W Magazinen It Girls -juhlissa Fendin mekossa ja laukussa sekä yhteensopivissa korkkareissa, Michelle Monaghan nähtiin samoissa pirskeissä J. Mendelin puserossa ja hameessa, Nancy Gonzalezin clutchissa ja harmaissa korkkareissa. Emmy Rossum kuvattiin Anonymous Contentin järjestämillä Golden Globes -etkoilla. 

SUNDAY

Sunnuntain Golden Globesien jälkeen oli tietenkin jatkojen vuoro! Rita Ora säväytti Weinstein Companyn ja Netflixin järjestämissä juhlissa Zac Posenin luomuksessa ja Lorraine Schwartzin koruissa, Salma Hayek oli upea ilmestys Gucci Premierén iltapuvussa. Nina Dobrev säteili HBO:n jatkoilla Zuhair Muradin upeassa iltapuvussa.

Suosituimmat juhlat olivat InStylen ja Warner Brosin isännöimät pirskeet. Emily Ratajkowski edusti Escadan iltapuvussa ja Lee Savagen clutchissa, Jamie Chung oli upea ilmestys Romona Kevezan iltapuvussa...

...Hailee Steinfeld ihastutti Stella McCartneyn iltapuvussa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, ja Selena Gomez keräsi katseet Kaufmanfrancon iltapuvussa, Lee Savagen clutchissa ja Jennifer Meyerin koruissa. Naomi Campbell nähtiin FOXin juhlissa Burberryn upeassa höyheniltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: