tiistai 20. tammikuuta 2015

ELLE Women in TV Celebration

ELLE järjesti viime viikon tiistaina juhlat television ihanille naisille, tässä parhaat pukeutujat!

 Jaime King kimmelsi BOSSin mekossa ja metallisissa asusteissa, Jenna Dewan-Tatum säteili Reem Acran mekkoon ja Kurt Geiger London -merkin korkkareihin pukeutuneena.

Caitriona Balfe oli tyylikäs vintage-jumpsuitissa, Rauwolfin clutchissa, Jennifer Fisherin koruissa ja  Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Ellie Kemper ihastutti Rachel Zoen pitsimekossa, ja Stana Katic täydensi punaiseen pukeutuneen kolmikon Naeem Khanin iltapuvussa.

 Aja Naomi King asusti Elisabetta Franchin mekkonsa Vince Camuton korkkareilla, Corto Moltedon laukulla ja Hearts on Fire -merkin koruilla, Laura Carmichael ihastutti Sandron keltaisessa mekossa ja Nicholas Kirkwoodin korkkareissa, ja Sarah Hyland oli upea ilmestys DKNY:n mekossa ja sandaaleissa sekä Edie Parkerin clutch kädessään.

Maria Menounos edusti klassisessa tyylissä, Sarah Rafferty piristi kokomustaa asuansa punaisilla sandaaleilla, ja Nina Dobrev keräsi katseet Zuhair Muradin jumpsuitissa Jimmy Choon clutchilla, H. Sternin koruilla ja Stuart Weitzmanin hopeakorkkareilla asustettuna.

Ei kommentteja: