lauantai 29. maaliskuuta 2014

The best of the week, 12

MONDAY

 Maanantaina järjestettiin Noah-elokuvan Madridin ensi-ilta. Emma Watson oli tyylikäs J. Mendelin jumpsuitissa ja Gianvito Rossin korkkareissa, Jennifer Connelly edusti Giambattista Valli Couturen minimekossa.

 Maria Menounos vieraili Wendy Williamsin ohjelmassa asussa, joka koostui Torn by Ronny Kobo -malliston topista ja hameesta, Alice + Olivia:n takista ja Kurt Geigerin korkkareista. America Ferrera edusti Cesar Chavez -elokuvan Nykin screeningissä Dolce & Gabbanan leopardimekossa ja Rupert Sandersonin korkkareissa, Scarlett Johansson ihastutti Captain America: The Winter Soldier -leffan Pariisin ensi-illassa Michael Korsin jakkupuvussa, Schutzin sandaaleissa ja Van Cleef & Arpelsin kaulakorussa.

TUESDAY

 Eva Mendes juhli New York Companylle suunnittelemansa vaatemalliston julkistusta, asustaen omasuunnittelemansa mekon Smythsonin clutchilla ja Bionda Castanan korkkareilla. Naomie Harris taas kuvattiin Bond In Motion -tapahtumassa Burberryn jakkupuvussa ja clutchissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa.

 Lucy Hale edusti Pretty Little Liars -sarjan neloskauden päätösjuhlissa Stella McCartneyn mekkoon pukeutuneena, Kate Winslet oli upea ilmestys SAFiYAA-merkin iltapuvussa, Anna Khorin koruissa ja Alexander McQueenin clutch kädessään Divergent-elokuvan Los Angelesin ensi-illassa.

WEDNESDAY

 H&M järjesti illalliset huhtikuussa julkaistavan Conscious Collectionin kunniaksi. Camilla Belle edusti Osmanin mekossa, Christian Louboutinin sandaaleissa ja H&M:n korvakoruissa, Emmy Rossum ihastutti Conscious Collectioniin kuuluvaan mekkoon pukeutuneena.

 Jourdan Dunn suuntasi Good Morning America -ohjelman vieraaksi, Topshopin paita ja paljettihame saivat seurakseen Burberryn nahkatakin, Saint Laurentin laukun ja Isabel Marantin bootsit. [BLANKNYC]-vaatemerkki järjesti illalliset kevätmallistonsa kunniaksi Los Angelesissa, Nikki Reed ja Jessica Lowndes olivat juhlavieraista tyylikkäimmät.

 Burberry isännöi The XX-bändin keikkaa New Yorkissa, Erin Heatherton saapui paikalle tietenkin Burberryn mekkoon pukeutuneena. Jennifer Lopez kuvattiin American Idolin backstagella SAFiYAA:n mekossa ja Jimmy Choon korkkareissa.

THURSDAY

 Hilary Rhoda ihastutti Sandron järjestämillä illallisilla merkin asukokonaisuuteen pukeutuneena, Rosario Dawson oli upea ilmestys Antonio Berardin iltapuvussaan Cesar Chavez -elokuvan Los Angelesin ensi-illassa. January Jones edusti Rebels with a Cause -tapahtumassa Topshopin raitamekossa ja Jimmy Choon asusteissa.

FRIDAY

 Anne Hathaway ja Jessica Pare edustivat Roksanda Ilincicin samanlaisissa mekoissa, materiaali- ja värivalinnoilla voi tehdä aika paljon eroa! Anne asusti Rio 2-elokuvan ensi-illassa nähdyn mekkonsa Charlotte Olympian korkkareilla, Jessica taas kuvattiin Mad Menin PaleyFest -tapahtumassa. Jessican seurassa nähtiin myös Kiernan Shipka, joka ihastutti Dolce & Gabbanan mekkoon pukeutuneena.

SATURDAY

 Lauantaina oli vuorossa The Originals -sarjan PaleyFest-paneeli. Claire Holt edusti printtikuvioidussa jumpsuitissa, Phoebe Tonkin oli kaunis Camilla & Marc -merkin olkapäät paljastavassa mekossa. 

BEST DRESSED OF THE WEEK: REESE WITHERSPOON & SHAILENE WOODLEY

 Reese Witherspoon kuvattiin viikon varrella useaan otteeseen tyylikkäänä, kohta täälläkin on jo hamekelit!

Shailene Woodleyn viikko taas täyttyi Divergent-leffan edustuskiireistä. Maanantaina Shailene kuvattiin Kate Winsletin Hollywood Walk of Fame -seremoniassa Preenin mekossa ja Narciso Rodriquezin sandaaleissa, tiistain Los Angelesin ensi-illassa Shailene keräsi kaikki katseet Elie Saab Couturen iltapukuun ja Stuart Weitzmanin korkkareihin pukeutuneena. Torstaina vuorossa oli Nykin screening, jossa Shailene säteili Elie Saabin jumpsuitissa ja Rupert Sandersonin metallikorkkareissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, InStyle.co.uk, JustJared.com, JustJaredJr.com, People.com.

2 kommenttia:

vipipii kirjoitti...

En yleensä kommentoi blogeihin, mutta nyt tuntuu siltä että pitäs jättää kommentti. ;)

Sun blogi on aivan huikee ja yksi parhaista muoti- ja streetstyleblogeista mitä luen. Varsinkin nämä "viikkokatsaukset" on huippu keksintö. Saan julkkisten asuista paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni, joten tykkään siitä että niile on pyhitetty oma blogi. Jatka samaan malliin! :))

eyecandy kirjoitti...

vipipii: Kiitos kommentista ja palautteesta! :) Välillä tuntuu että lukeekohan tätä kukaan mutta kiva kuulla että ainakin yksi lukija löytyy! :)

Itselle myös julkkistyylit on sitä suurinta inspiraatiota, joten näitä viikkokatsauksia on ihana tehdä :D Joten samaan malliin jatketaan :)