tiistai 4. maaliskuuta 2014

2014 Vanity Fair Oscar Party

Oscar-juhlinta jatkui sunnuntaina Vanity Fairin vuotuisilla jatkoilla, ja tähdet pistivät myös täällä parastaan!

 Allison Williams ihastutti Emilia Wicksteadin pinkissä iltapuvussa, Leslie Mann edusti keltaisessa Jenny Packhamin luomuksessa ja saman värisessä clutchissa, ja Erin Heatherton oli upea näky Antonio Berardin oranssissa iltapuvussa.

 Amy Adams vaihtoi mekkoa jatkoille, ja tämä Carolina Herreran luomus on vähintään yhtä upea kuin gaalassa nähty Guccin iltapuku! Kristen Bell ja Miranda Kerr luottivat Zuhair Muradin syväänuurrettuihin iltapukuihin...

 ...kuten teki myös Chanel Iman! Amy Poehler edusti Peter Somin printti-iltapuvussa ja LoveGoldin koruissa, Rosie Huntington-Whiteley oli upea näky Cushnie Et Ochsin iltapuvussa Aldon clutchilla ja Chanelin koruilla asustettuna.

 Diane Kruger edusti Valentino Couturen pitsimekossa ja näyttävissä asusteissa, Anne Hathaway onnistui Viktor & Rolfin iltapuvussa. Reese Witherspoon hymyili Hugo Bossin mekossa ja Irene Neuwirthin koruissa.

 Emmy Rossum ihastutti Monique Lhuillierin iltapuvussa ja korkkareissa sekä Chopardin koruissa, Kate Beckinsalen kultainen asukokonaisuus koostui Elie Saabin iltapuvusta, Brian Atwoodin sandaaleista, Rauwolfin clutchista ja H. Sternin korvakoruista. Hilary Swank edusti Halston Heritagen uniikissa iltapuvussa.

Jaime King edusti Ulyana Sergeenkon iltapuvussa ja Shaun Leanen korkkareissa, Emma Roberts asusti Fendin minimekkonsa Brian Atwoodin korkkareilla, Dior Fine Jewelryn sormuksilla, Chimenton korvakoruilla ja Swarovskin laukulla. Naomie Harris oli upea näky Naeem Khanin iltapuvussa ja Kwiatin koruissa.


Ei kommentteja: