lauantai 13. lokakuuta 2012

The best of the week, 40

MONDAY

 Rosie Huntington-Whiteley lounasti West Hollywoodissa yksinkertaisen tyylikkäänä, Jennifer Lopez taas säväytti Barack Obaman kampanjaillallisella Pariisissa Hakaanin mekkoon ja Tom Fordin korkkareihin pukeutuneena. Abbie Cornish säteili Seven Psychopaths -leffan ensi-illassa Reem Acran iltapuvussa ja JustFabin clutchissa.

TUESDAY

 Kylie Jenner katsasti Justin Bieberin konsertin ja Amber Heard illasti Mr. Chow -ravintolassa - ja molemmat saivat minut kuolaamaan nahka-alaosien perään! Rachel Bilson edusti Piperlimen tapahtumassa.

Nikki Reedillä oli kiireinen päivä. Ensin Nikki vieraili Extra-ohjelmassa Etron paitaan, James Jeansin housuihin ja Giuseppe Zanottin nilkkureihin pukeutuneena, ja illalla Nikki edusti Axen tapahtumassa perusasussa, joka muuttui supertyylikkääksi ShoeMintin korkkareiden, BaubleBarin kaulakorun ja Me Charin leopardiclutchin avulla. Rashida Jones taas keräsi katseet Montblanc Awardseissa Peter Pilotton printtimekkoon, Valentinon korkkareihin ja Roger Vivierin clutchiin pukeutuneena.

WEDNESDAY

 Jessica Alba kuvattiin Nykissä nahkatakissa, Prabal Gurungin printtihameessa ja Rupert Sandersonin sandaaleissa, Leighton Meester taas vieraili SiriusXM:n radiostudiolla Giambattista Vallin mekkoon ja Casadein korkkareihin pukeutuneena. Sarah Jessica Parker edusti Carnegie Hallin kaudenavausgaalassa Oscar de la Rentan iltapuvussa ja Pierre Hardyn clutchissa.

THURSDAY

 Jennifer Garner säväytti Argo -elokuvan ensi-illassa Monique Lhuillierin iltapuvussa ja Bulgarin asusteissa, Anna Kendrick taas vieraili Late Show with David Letterman -ohjelmassa Halston Heritagen mekossa.

  Mary Elizabeth Winstead ihastutti Smashed-elokuvan Nykin ensi-illassa Erdemin printtimekossa, Kate Spaden kultaclutchissa ja Christian Louboutinin huikean korkeissa koroissa. Scarlett Johansson taas nähtiin Moskovassa, jossa hän edusti Moët & Chandonin tapahtumassa Emilio Puccin mekkoon, Bulgarin koruihin ja Fendin korkkareihin pukeutuneena.

FRIDAY

 Amy Adams säteili GLSEN Respect Awardseissa Roland Mouretin mekossa ja Giuseppe Zanottin korkkareissa, ja Roland Mouretia nähtiin myös Variety-lehden Power of Women -tapahtumassa niin Halle Berryn...

 ...kuin Ashley Greenenkin yllä! Varietyn juhlissa nähtiin myös Jessica Biel ja Sarah Paulson, Jessican asu koostui Guccin mekosta, Louis Vuittonin koroista ja Fendin laukusta.

SATURDAY

 Lauantaina Veuve Clicquotin järjestämä Polo Classic keräsi tähtöset yhteen. Ashley Greene säteili Antonio Berardin mekossa ja Giuseppe Zanottin nudekorkkareissa, Ashley Madekwe taas ihastutti Zaran puseron, Etron hameen, Hervé Légerin korkkareiden ja Anya Hindmarchin laukun yhdistelmässä. Lauren Conrad oli tyttömäinen Papercrownin mekkoon, Chanelin laukkuun ja Aldon korkkareihin pukeutuneena.

 Dree Hemingway ja Sienna Miller ihastuttivat Hamptons International Film Festivaleilla hyvin erilaisissa tyyleissä: Dree oli rennon tyylikäs Miu Miun hameessa, kun taas Sienna oli täyttä glamouria Alessandra Richin iltapuvussa. Katy Perry esiintyi Hammer Galassa Elie Saabin kimmeltävässä luomuksessa.

SUNDAY

 Taylor Swift edusti BBC Teen Awardseissa Lontoossa Alice + Olivian mekkoon, vintage-korviksiin ja Charlotte Olympian supersuloisiin korkkareihin pukeutuneena, Jessica Biel shoppaili Pariisissa.

BEST DRESSED OF THE WEEK: STACY KEIBLER

Viikon tyylikkäin oli tällä kertaa Stacy Keibler. Torstaina Stacy säväytti Argo-elokuvan ensi-illassa Azzedine Alaian seksikkäässä mekossa, Valentinon clutch, Giuseppe Zanottin sandaalit ja Neil Lanen korut kruunasivat kokonaisuuden. Perjantaina Stacy ihastutti Varietyn pirskeissä Theoryn mekossa, Jimmy Choon koroissa, Carla Amorimin sormuksessa ja Neil Lanen korvakoruissa, ja myöhemmin illalla Stacy illasti miesystävänsä George Clooneyn kanssa Spagos-ravintolassa printtipuseroon ja kynähameeseen pukeutuneena.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com, OnCelebrity.com, People.com.

Ei kommentteja: