tiistai 16. lokakuuta 2012

ELLE Women in Hollywood 2012

Elle-lehti juhlisti eilen illalla Hollywoodin ihanimpia naisia Four Seasons -hotellissa järjestetyissä pirskeissä, tässä parhaiten pukeutuneet juhlavieraat!

 Illan yllättävä hittiväri oli vihreä. Kristen Wiig ihastutti Calvin Kleinin mekossa ja Nicholas Kirkwoodin koroissa, Ashley Madekwen mekko sai seurakseen upeat kultakorkkarit. Cate Blanchett edusti Proenza Schoulerin printtimekossa ja Roger Vivierin mustissa asusteissa, Octavia Spencerin valinta oli Tadashi Shojin kaunis luomus.

 Lea Michele edusti Zimmermanin rohkeassa luomuksessa, Sarah Jessica Parker säkenöi Calvin Klein Collectionin mekkoon ja Manolo Blahnikin korkkareihin pukeutuneena. Myös Emma Watson edusti Calvin Kleinin mekossa ja Emma palkittiinkin tapahtumassa Calvin Klein Collection Emerging Star Spotlight -palkinnolla!

 Myös vaaleita asukokonaisuuksia nähtiin. Sarah Paulson edusti tyttömäisessä tyylissä, Rachel Zoe taas oli dramaattisen kaunis pitkässä mekossaan. Jaime King säteili Calvin Klein Collectionin asussa, Danai Gurira edusti Kimberly Ovitzin pikkuvalkoisessa ja sähäkissä violeteissa korkkareissa.

Nämä leidit taas erottuivat upeina väriläiskinä! Rashida Jones kruunasi sinisen mekkonsa upealla statement-korulla, Emma Stone taas oli tyttömäisen tyylikäs Valentinon mekossa ja clutchissa, Ferragamon printtikorkkareissa ja Neil Lanen korviksissa. Leslie Mann oli upea ilmestys Calvin Kleinin mekossa, Jimmy Choon korkkareissa ja Susan Fosterin koruissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: