keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Favourite fall trends: burgundy

Syksyn hittiväriksi on ehdottomasti noussut burgundynpunainen! Syksyn catwalkeilla burgundya näkyi mm. seuraavilla merkeillä:

 -Proenza Schouler, Christian Dior, Peter Som, Aquilano.Rimondi-

 -Hermes, Jason Wu, Isabel Marant, Roland Mouret-

 -Rachel Zoe, Gucci, No. 21, Versus-

Myös kaupat ovat pullollan burgundya, joten miten sitä sitten käyttäisi? Turvallinen tapa lähestyä uutta väriä on tietenkin asusteilla:

 -kirjekuorilaukku 49,95 € Lindex, ballerinat 49,95 € Mango, wedget 21,75 Forever21, laukku 49,95 € Zara-

Jos tuntuu siltä ettei burgundy ole välttämättä se itselle sopivin väri, on myös alaosa hyvä vaihtoehto! Näin väri on kauempana kasvoista. :) Itse olenkin tuonut burgundya vaatekaappiini juurikin alla olevilla H&M:n housuilla!

 -housut 19,95 € H&M, housut 39,95 € Vila, hame 29,95 € Mango-

Tottakai syksyyn kuuluu myös ihanat neuleet ja jakut:

 -takki 29,95 € Gina Tricot, jakku 19,95 € Mango, neuleet 49,95 € Vila ja 19,95 € H&M-

 Myös syksyn mekoista löytyy burgundynpunaisia vaihtoehtoja:

 -mekot 20 £ Topshop, 29,5 € H&M, 39,95 € Vila-

Ja kuinkas sitä burgundya sitten yhdistellään jo olemassa oleviin vaatteisiin? Tässä Net-A-Porterin, Mangon ja Zaran stailausehdotuksia, jotka osoittavat että burgundy sopii erityisen hyvin muuten neutraaleilla väreillä varustettua asua piristämään!


Myös katumuotisivuille on tallentunut burgundya:


Itse voin myöntää että aluksi ajatus burgundysta hirvitti, mutta ihanien housujen myötä himo siihen vain kasvaa! Itse tosin taidan pysyä asuste- ja alaosalinjalla, burgundy kun ei oikein kasvoihini ja hiuksiin sovi. :) Muita burgundyyn hurahtaneita?

Kuvat/Pics Forever21.com, GinaTricot.com, HM.com, Lindex.com, Mango.com, Net-a-Porter.com, Style.com, Topshop.comVeroModa.com, Vila.com, Vogue.com, Zara.com.

Ei kommentteja: