tiistai 25. syyskuuta 2012

2012 Emmy Awards

Sunnuntaina jaettiin Emmy-palkinnot television suosikeille, ja gaalavieraat ihastuttivat yllättävän värikkäillä asuillaan! Tässä mielestäni parhaat pukeutujat:

 Väriläiskistä upeimpina hehkuivat Cat Deeley, Claire Danes ja Allison WilliamsOutstanding Host For A Reality Or Reality-Competition Program -kategoriassa ehdolla ollut Cat edusti Andrew Gn:n mekossa ja Bulgarin asusteissa, Outstanding Lead Actress In A Drama Series -pystin pokannut Claire taas säteili Lanvinin iltapuvussa ja Barbara Buin koroissa. Allison täydensi liikennevalot Oscar de la Rentan vihreässä iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa.

 Top 6 -listalle pääsivät myös nämä upeat näyttelijät. Morena Baccarin oli upea ilmestys Basil Sodan rohkeassa iltapuvussa ja David Webbin näyttävissä korvakoruissa, Moderni perhe -sarjan Sofia Vergara juhli Outstanding Comedy Series -palkintoa Zuhair Muradin luomuksessa ja Neil Lanen koruissa. Jane Krakowski kimalsi Kaufmanfrancon iltapuvussa ja Judith Leiberin clutchissa.

Claire Danes ei ollut ainoa sitrusväreihin luottanut näyttelijä! Outstanding Supporting Actress In A Comedy Series -palkinnon napannut Julie Bowen hehkui Monique Lhuillierin iltapuvussa, Bohnicin koruissa ja Swarowskin clutchissa, Padma Lakshmi luotti samaan suunnittelijaan. Julianne Moore säväytti Christian Dior Couturen iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa.

 Myös vaaleansininen nousi illan yllättäväksi suosikkiväriksi. Nicole Kidman edusti Antonio Berardin kirjaillussa iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa, Outstanding Lead Actress In A Comedy Series -ehdokas Zooey Deschanel sädehti Reem Acran iltapuvussa. Julianne Hough oli kuin moderni merenneito Georges Hobeikan iltapuvussa, Judith Leiberin clutchissa ja Norman Silvermanin koruissa, Heidi Klum sädehti Alexander Vauthierin rohkeassa iltapukuun ja Lorraine Schwarzin koruihin pukeutuneena.

Lisää kimalletta tarjosivat Kerry Washington, Kate Mara ja Lucy Liu. Kerryn paljetti-iltapuku on Vivianne Westwoodin suunnittelema, Kate puolestaan edusti Bagdley Mischkan iltapuvussa. Lucy säväytti Versacen uskomattomassa luomuksessa, Giuseppe Zanottin clutch oli täydellinen asuste.

 Myös printillisiä iltapukuja nähtiin. Outstanding Lead Actress In A Drama Series -ehdokas Julianna Margulies ihastutti Giambattista Valli Couturen luomuksessa ja Fred Leightonin korvakoruissa, Anna Chlumsky edusti Christian Sirianon pitsiluomuksessa. Emilia Clarke hurmasi Chanelin mekossa, kun taas Elizabeth Moss esitteli sääriään Dolce & Gabbanan printti-iltapuvussa.

Kat Dennings edusti J. Mendelin iltapuvussa ja Neil Lanen näyttävissä koruissa, Kristen Wiig oli eteerisen kaunis Balenciagan mekossa. Outstanding Supporting Actress In A Comedy Series -ehdokas Mayim Bilik erottui joukosta Pamella Rolandin pitkähihaisessa iltapuvussa ja Judith Leiberin clutchissa, Emily VanCamp sädehti J. Mendelin iltapukuun ja Van Cleef & Arpelsin koruihin pukeutuneena.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com.

Ei kommentteja: