lauantai 28. heinäkuuta 2012

MTV Movie Awards + Teen Choice Awards

MTV Movie Awardsit jaettiin jo kesäkuussa, Teen Choice Awardsit taas viime sunnuntaina. Ja tässä parhaat pukeutujat!

MTV Movie Awards

 Shailene Woodley oli tyylikäs Stella McCartneyn liivissä ja puvunhousuissa, Emma Stone ihastutti Martin Grantin topissa ja hameessa, Tiffany & Co.:n koruissa ja Brian Atwoodin korkkareissa. Elizabeth Banks taas säväytti Elie Saabin pitsijumpsuitissa, Ruthie Davisin korkkareissa, Stephen Websterin sormuksessa ja korkeassa ballerinanutturassa.

 Jessica Biel edusti Chanelin mekossa, Barbara Buin upeissa sandaaleissa ja Giles and Brothersin rannekorussa, Leighton Meester ihastutti Christian Cotan asussa Brian Atwoodin koroilla, Neil Lanen koruilla ja Jimmy Choon clutchilla asustettuna. Jenna Dewan oli rohkea Lublowin avarakaulaisessa mekossa, Sergio Rossin korkkarit, JF:n clutch ja Norm Silvermanin korut toistivat värimaailmaa hienosti. Eva Amurri nähtiin Holmes & Yangin mekossa.

 Kristen Stewart säväytti Guishemin hopeapohjaisessa mekossa ja Louboutineissa, Charlize Theron oli peplum-trendikäs Lanvinin mekkoon, Jimmy Choon korkkareihin ja Cartierin koruihin pukeutuneena. Ellie Kemper oli kesäinen ilmestys Dolce & Gabbanan mekossa, JF:n vihreässä clutchissa ja McQueenin pinkeissä koroissa, Emma Watson edusti Broodin mekossa ja Tabitha Simmonsin sandaaleissa.

Teen Choice Awards

 Carly Rae Jepsen oli tyylikäs Lisa Hon printtipuvussa ja Aldon korkkareissa, Kat Graham säväytti Mara Hoffmanin mekkoon ja Gio Dievin korkkareihin pukeutuneena. Holland Roden oli suloinen ilmestys Alice + Olivian kukkamekossa, Christian Louboutinin nudekorkkarit, Neil Lanen korut ja Lauren Merkinin clutch täydensivät kokonaisuuden.

 Cat Deeley edusti hopeahousuissa, Taylor Swift oli klassisen kaunis Maria Lucia Hohanin mekossa, Pradan korkkareissa, Edie Parkerin clutchissa ja Lorraine Schwarzin koruissa. Kristen Stewart oli tyylilleen uskollinen Roberto Cavallin bleiseriin ja nahkahousuihin, Fluxus-merkin t-paitaan ja Louboutineihin pukeutuneena, Kendall Jenner ihastutti tummansinisessä pitsimekossa.

Kylie Jenner edusti trendikkäässä cut-out-mekossa, Shay Mitchell oli upea ilmestys Donna Karan Atelierin keltaisessa mekossa sekä Camilla Skovgaardin korkkareissa. Shayn Pretty Little Liars -kollega Lucy Hale ihastutti Wes Gordonin mekossa, asusteina toimivat Brian Atwoodin korkkarit, Jimmy Choon clutch sekä Bing Bangin ja Giles and Brothersin korut.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com, People.com.

Ei kommentteja: