perjantai 6. heinäkuuta 2012

Cannes Film Festival 2012: 14.-21.5

Täältä sitten toiseksi viimeiset Cannes-tyylit! Eli vielä yksi postaus luvassa :D

16.5.

 Filmifestivaalien avajaiset järjestettiin 16.5. Berenice Bejo oli näyttävä ilmestys Louis Vuittonin kirkkaanpunaisessa iltapuvussa ja Chopardin koruissa, Tilda Swinton oli tyylilleen uskollinen mustavalkoisessa housuasussa. Dominique Piek ihastutti kullanhohtoisessa mekossa, Virginie Ledoyen oli kaunis Elie Saabin vihreässä luomuksessa ja Chopardin korvakoruissa.

17.5.

 Marion Cotillard oli kuin pastellileivos Rust & Bone -elokuvan photocall-tilaisuudessa Diorin mekkoon ja Versus-korkkareihin pukeutuneena, Virginie Ledoyen oli vielä edellistä iltaa kauniimpi toisessa Elie Saabin luomuksessa De rouille et d'os -elokuvan ensi-illassa. Fan Bing Bing nähtiin samassa ensi-illassa Elie Saab Couturen upeassa luomuksessa, ja myöhemmin illalla L'Orealin illallisilla Valentinon kukkakuosisessa iltapuvussa.

18.5.

 Freida Pinto paljasti vatsansa Salvatore Ferragamon asussa Desert Dancer -elokuvan photocall-tilaisuudessa, Du Juan oli tyylikäs Madagascar 3 -elokuvan ensi-illassa. Jane Fonda kimalsi Once Upon a Time in America -elokuvan ensi-illassa custom-Roberto Cavallissa, Virginie Ledoyen onnistui kolmantena iltana putkeen Haiti Benefitissä.

19.5.

 Guccin ja Vanity Fairin yhteispirskeet keräsivät julkkikset yhteen. Hilaria Thomas ihastutti kellohelmaisessa pikkuvalkoisessa, Bella Heathcote nähtiin Guccin asussa. Myös Clara Paget pukeutui Guccin metallitrendiin, Dominique Piek valitsi hempeämmän mekon.

 Myös Berenice Bejo, Jennifer Connelly ja Gemma Arterton juhlivat Guccin asuissa, etenkin Gemman kuosijumpsuit on mieleeni! Petra Nemcova taas säteili Ciroc Vodkan jahdilla järjestetyissä bileissä.

Leila Bekhti oli tyylikäs Carvenin printtihameessa Un Certain Regard -elokuvan photocallissa, Jada Pinkett Smith suuntasi pois Etelä-Ranskasta ihanan värisessä asukokonaisuudessa. Lawless-elokuvan ensi-illan kauneimpia olivat Barbara Palvin Valentino Haute Couturessa ja Mia Wasikowska J. Mendelissä.

20.-21.5.

Erin Wasson säväytti Antonio Berardin high-low -iltapuvussa Amour-elokuvan ensi-illassa, Clara Paget nähtiin Guccin yksiolkaimisessa iltapuvussa. Petra Nemcova ja Karolina Kurkova juhlivat huippumallien tyylillä, Liu Wen oli kaunis näky Chopardin juhlissa.

Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, ModelCandids.com, Vogue.fr.

Ei kommentteja: