perjantai 4. toukokuuta 2012

LFW celebs

Hei muistaako joku vielä ne tulevan syksyn muotiviikot? Jotka oli siis helmikuussa... Mun elämä on ollut superhektistä viime aikoina koulu- ja työkiireiden takia, mutta jos nyt tässä yrittäisi saada muutakin elämää blogiin kuin viikoittaiset The best of the week -postaukset. Tässä siis Lontoon muotiviikon parhaita pukeutujia!

Poppy Delevigne

 Poppy Delevigne oli odotetusti kotimuotiviikkonsa kuvatuin julkkis. Aquascutumin eturivissä Poppy nähtiin nahkahousujen maustamassa, muuten puuterisessa kokonaisuudessa, Burberry Prorsumin näytökseen Poppy valitsi koko asun merkin mallistosta. Siniset pallohousut saivat monen katumuotikuvaajan välkyttämään salamavaloja, ja Christopher Kanen näytöksen jälkeen Poppy kuvattiin Philosophy di Alberta Ferrettin pörrötakin, Christopher Kanen topin, Michael van der Hamin hameen ja Chanelin niittibootsien upeassa yhdistelmässä.

Olivia Palermo & Michelle Williams

 Olivia Palermon kokomusta asu oli kaikkea muuta kuin tylsä harmaan laukun ja monien eri materiaalien ansiosta, Mulberryn pirskeissä asu oli värikkäämpi ja asusteet tuttuun tapaan mainiot: Manolo Blahnikin siniset korkkarit ja Mulberryn seepralaukku todella tekevät asun. Myös Michelle Williams nähtiin muotiviikolla Mulberryn vieraana, näytöksessä asuna toimi söpö farkkumekko ja bileissä upea nahkaa ja pitsiä yhdistävä luomus, molemmat tietenkin Mulberryltä.

Zanna Roberts-Rassi & Columbine Smile

 Zanna Roberts-Rassin muotiviikkounivormu perustui mustiin korkkareihin ja löysiin housuihin, Columbine Smile luotti löysiin farkkuihin ja upeisiin kenkiin.

 Elizabeth Olsen söpöili monen muun tapaan Mulberryn bileissä merkin asussa, Rihanna taas käänsi katseet Armanin seksikkäässä mekossa, Tom Fordin sandaaleissa ja Susan Caplan Vintage Collectionin koruissa Stella McCartneyn Evening Presentationissa. Rose Byrne nähtiin Pringle of Scotlandin näytöksessä merkin printtimekossa.

 Burberry Prorsumin näytös oli tuttuun tapaan julkkisrikkain, Kate Bosworth, Alexa Chung, Clemence Poesy ja Laura Bailey ihastuttivat merkin asuissa.

 Pixie Lott nähtiin käärmemekossa, Kelly Brook taas häikäsi Giles Deaconin näytöksessä syväänuurretussa pikkumustassa. Nicola Roberts käänsi katseet kokoruudussaan Mark Fastin eturivissä.

 Kaduilla nähtiin paljon hame- ja mekkoasuja. Caroline Issan asussa yhdistyivät hempeä vekkihame, raikas palmikkoneule, farkkupaita ja nahkatakki, suomalainen 5 Inch and Up -bloggaaja Sandra Hagelstam piristi valkoista asuaan ihanan keltaisella clutchilla ja kynsilakalla. Taylor Tomasi-Hill kuvattiin Erdemin näytöksen jälkeen nahkahameessa, Candice Lake taas ihastutti oranssin minihameen ja mokkanahkaisten ylipolvensaappaiden yhdistelmällä.

Toiset turvautuivat housuihin ja kirkkaisiin väreihin. Leigh Lezarkin tummanpuhuva asu sai piristysruiskeen vihreistä korkkareista ja neuleen samansävyisestä palkkiraidasta, malli Emily Baker ehti poseeraamaan katumuotikuvaajille keltaisessa neuleessa ja niittinilkkureissa. Hanne Gaby Odielelle ei riittänyt mintunvihreä Acnen neule ja samansävyiset housut, vaan myös siniset kengät yhdistettiin samaan asuun.

Kuvat/Pics CandiceLake.com, Celebrity-Gossip.netElleUK.com, Face HunterHarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com, StockholmStreetStyle, Stylesightings.comWayneTippetts.com.

Ei kommentteja: