tiistai 8. toukokuuta 2012

2012 Met Ball

Eilen järjestettiin jälleen ehkä vuoden odotetuin muotigaala, Met Ball New Yorkin Metropolitan Museum of Art:ssa. Tänä vuonna juhlistettiin  ‘Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations’ -näyttelyn avajaisia, ja aika monen tähden yllä nähtiinkin Pradan luomuksia! Tässä illan parhaat pukeutujat.

 Ehdoton ykkössuosikkini oli Nina Dobrev, joka oli häikäisevän kaunis Donna Karan Atelierin kultakoristeisessa puvussa. H. Sternin yksinkertaiset korut ja simppeli nutturakampaus antoivat upean iltapuvun ja Ninan loistaa.

 Toinen suosikkini oli Beyoncé seksikkäässä Givenchy by Riccardo Tiscin couture-luomuksessaan - ei tietoakaan vauvakiloista! Myös Beyoncé piti meikin ja hiukset hillittynä ja antoi puvun puhua puolestaan.

Kolmannelle sijalle pääsi Diane Kruger Pradan violetissa höyhenhelmaisessa mekossa. Myös koristeellinen clutch on Pradan.

 Seuraavat tähdet pääsivät hekin suosikkieni kärkipäähän. January Jones oli upea ilmestys Versacen keltaisessa korsettimekossa ja Cartierin kaulakorussa, Scarlett Johansson hurmasi Dolce & Gabbanan kultakirjaillussa tylliluomuksessa. Constance Jablonski hehkui Haider Ackermannin silkkiunelmassa, Ashley Greene nähtiin Donna Karan Atelierin valkoisessa luomuksessa.

 Violetti oli yksi illan suosituimmista väreistä. Allison Williams oli kaunis näky Ralph Lauren Collectionin asukokonaisuudessa, Paula Pattonin valinta oli pastellinvioletti Vera Wangin luomus sekä yhteensopivat Lorraine Schwarzin korvakorut. Marion Cotillard väläytti paljasta pintaa Dior Haute Couturen luomuksessa, Amber Heard nähtiin Zac Posenin veistoksellisessa mekossa ja Tiffany & Co.:n koruissa.

 Mustissa iltapuvuissa nähtiin paljon höyhen- ja kimalleyksityiskohtia. Cate Blanchett oli näyttävä ilmestys Alexander McQueenin mekossa ja clutchissa, Gisele Bundchenin yllä nähtiin Givenchyn iltapuku ja sandaalit sekä David Yurmanin korut. Amy Poehler oli upean näköinen Fotinin peplum-mekossa, Liv Tyler edusti monen muun tapaan Givenchy by Riccardo Tiscin couture-luomuksessa sekä saman merkin sandaaleissa.

 Mary-Kate Olsen pukeutui odotetusti The Row'n iltapukuun, Poppy Delevigne hurmasi Chanelissa. Rosie Huntington-Whiteley näytti upealta Burberryn iltapuvussa, korkeassa nutturassa ja Irene Neuwirthin korvakoruissa, Rosario Dawson oli sähäkkä Calvin Klein Collectionin nahkamekossa.

 Violetin ohella toinen illan hittiväri oli oranssi. Ginnifer Goodwin nähtiin Monique Lhuillierin iltapuvussa ja Tiffany & Co.:n koruissa, Eva Mendes oli pukeutunut päästä varpaisiin Pradaan. Kristen Bell oli kesäinen Tommy Hilfigerin mekossa ja Van Cleef & Arpelsin koruissa, Katharine McPhee nähtiin Elie Saabin kimalleiltapuvussa Christian Louboutinin clutchiin sekä Lorraine Schwarzin ja Ofiran koruihin yhdistettynä.

 Vaaleita mekkojakin nähtiin. Jessica Stam oli ylväs Diorin luomuksessa, Claire Danesin asu koostui J. Mendelin mekosta, Louboutineista ja Van Cleef & Arpelsin koruista. Lily Collins oli suloinen Valentino Haute Couturen iltapuvussa, Amy Adams sädehti Giambattista Valli Haute Couturen mekossa ja Fred Leightonin koruissa.

 Metallinhohtoiset iltapuvut ovat tulleet jäädäkseen. Jessica Alba oli kerrassaan upea Michael Korsin lamee-luomuksessa sekä Wilfredo Rosadon koruissa, Leighton Meester oli kuin prinsessa Marchesan tylliunelmassa ja Harry Winstonin koruissa. Karolina Kurkova varasti huomion Rachel Zoen kulta-asussa, Jessica Pare kimalsi L'Wren Scottin kultamekossa ja Tiffany & Co.:n koruissa.

 Sofia Vergara keräsi katseet Marchesan hopeamekossa, Debra Messing säväytti Kaufman Francon syväänuurretussa iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa. Camilla Belle oli häikäisevän kaunis Ralph Lauren Collectionin asukokonaisuudessa, Malin Akerman juhli hippihenkisenä.

Tämän vuotisessa gaalassa nähtiin tavallista enemmän myös lyhyitä mekkoja. Joan Smalls esitteli supermallin sääriään Balmainin luomuksessa, Kate Bosworth oli kuin supertyylikäs sambatanssija Pradan kokonaisuudessa. Myös Gwyneth Paltrow pukeutui Pradan mekkoon ja kenkiin, Stella Tennant oli kaunis Chanelin pikkumustassa.

 Carey Mulligan oli kuin avaruudesta Pradan metallimekossa ja korkkareissa, M.I.A oli tyylilleen uskollinen. Kristen Wiig oli kaunis Stella McCartneyn pitsimekossa, Kristen Stewart taas edgy Balenciagan mekossa ja kengissä.

 Myös muutama vaaleanpunainen mekko nähtiin. Julianne Hough oli kuin tanssiais-Barbie Carolina Herreran merenneitoiltapuvussa, Sarah Jessica Parker ihastutti Valentinon kukkamekossa ja Fred Leightonin rannerenkaissa. Emily Blunt näytti upealta Calvin Kleinin iltapuvussa, Leslie Mannin valinta oli Nina Riccin hempeä luomus.

 Sinisävyisiä mekkojakin nähtiin. Candice Swanepoel oli sporttinen Rag & Bonen iltapuvussa, Heidi Klum hymyili Escadan pitsiluomuksessa, Louboutineissa ja Lorraine Schwarzin koruissa. Dianna Agron ihastutti Carolina Herreran turkoosissa iltapuvussa ja Judith Leiberin kimaltelevassa laukussa, Glee-kollega Lea Michele oli yhtä upea Diane von Furstenbergin iltapuvussa, Lorraine Schwarzin koruissa ja Louboutineissa.

 Rashida Jones oli keväisen kaunis Tory Burchin kukkaluomuksessa, Solange Knowles edusti Rachel Royn kanssa suunnittelijan mekkoon, Edie Parkerin clutchiin ja Lady Greyn koruihin sonnustautuneena. Emma Roberts oli trendikäs Escadan peplum-mekossa, Bulgarin koruissa ja Daniel Swarowskin clutchissa.

Chanel Iman oli hienostunut Tom Fordin mustavalkoisessa luomuksessa, Lana del Rey edusti Altuzarran metallimekossa. Shailene Woodley nähtiin Christopher Kanen kukkamekossa, Doutzen Kroesin valinta oli Roland Mouretin mustavalkomekko.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ah, mitä mekkohuumaa! Ihan overdose iskee. :D Noi mustat ja valkoset mekot on varsinkin mun mieleeni. Beyoncén asua en kyllä ihan hiffannut, jotenkin sekava, ja jossain kuvassa taisi pebarakokin vilkkua. Mut hei, jokanen tyylillään :D

eyecandy kirjoitti...

Maria Morri: No älä, mekko toisensa perään vaan edellistä ihanampi! Mä taas tykkäsin eniten noista oransseista, kesä saa vaan ihastelemaan kaikkia kirkkaita värejä! Ja Beyoncén asu oli juu sellainen mielipiteitä jakava, itse tykkäsin!:)