lauantai 4. helmikuuta 2012

The best of the week, 4

MONDAY

 Elizabeth Banks sädehti uuden Man on a Ledge -elokuvansa elokuvassa Emilio Puccin mekossa ja kulta-asusteissa, Lara Stone taas nähtiin Lontossa Scott's-ravintolan ulkopuolella tyylikkäässä asussa. Ashley Madekwe ihastutti Alaian mekossaan ja Giuseppe Zanottin sandaaleissaan L.A Gay and Lesbian Centerin järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa.

TUESDAY

 Amber Heard shoppaili The Grovessa, Kate Moss taas julkistettiin Mangon uudeksi kasvoksi Lontoossa.

WEDNESDAY

 Ashley ja Mary-Kate Olsen edustivat JC Penneyn tapahtumissa omia The Row -merkin salkkumaisia laukkuja kantaen, Doutzen Kroes taas nähtiin hymyilemässä Conde Nast -rakennuksella Manhattanilla.

 Jessica Alba jatkoi esiintymistä ihanissa värikkäissä bleisereissä sekä Good Day LA- että Extra-ohjelmien vieraana, Kate Beckinsale taas ihastutti Underworld: Awakening -leffan Madridin pressitilaisuudessa Michael Korsin punaiseen mekkoon ja Brian Atwoodin korkkareihin sonnustautuneena.

THURSDAY

 Reese Witherspoon ja Zoe Saldana bongattiin rennoissa asuissa, kun taas Diane Kruger oli aivan upea ilmestys Erdemin rohkeassa iltapuvussa The Sidaction Galassa Pariisissa.

FRIDAY

 Miranda Kerr Tokiossa ja Kim Kardashian Los Angelesissa luottivat jakkuihin ja harmoniseen värimaailmaan. Zoe Saldana taas oli tyylikäs The Words -elokuvan ensi-illassa Sundance Film Festivaleilla, Alexander McQueenin mekko ja clutch saivat seurakseen Casadein korkkarit ja Grazielan korut.

SATURDAY

 Director's Guild Awards -gaalan tyylikkäimmät naiset olivat Amber Heard ja Jennifer Aniston. Amber käänsi katseet Roland Mouretin iltapuvussa, Jenniferin asu taas koostui Dolce & Gabbanan pikkumustasta, Celinen kengistä, Salvatore Ferragamon clutchista ja Fred Leightonin koruista.

 Minka Kelly juhlisti Bacardin 150-vuotista taivalta Nonoo-merkin punaisessa minimekossa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Bar Rafaeli taas vieraili ihanassa asussaan italialaisessa tv-ohjelmassa.

SUNDAY

Freida Pinto lounasti Los Angelesissa, tykkään kovasti asun toistuvista violetin sävyistä!

BEST DRESSED OF THE WEEK: EMMY ROSSUM

Emmy Rossum ihastutti pirteillä mekoillaan! Live With Kelly! -ohjelmaan Emmy pukeutui Carolina Herreran mekkoon, Christian Louboutinin sandaaleihin, Ippolitan rannerenkaaseen ja Carla Amorimin korvakoruihin, ja CBS:llä Emmy nähtiin DKNY:n ihanan pinkissä mekossa ja nudekorkkareissa. Watch What Happens Live -ohjelmassa Emmy käänsi katseet Peter Pilotton kuosimekossa ja Louis Vuittonin korkkareissa.

Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, InStyle.com, Just Jared, ModelCandids.com, People.com.

Ei kommentteja: