maanantai 13. helmikuuta 2012

BAFTA & GRAMMY Awards

Eilen juhlittiin Atlantin molemmilla puolin, tässä parhaiten pukeutuneet!

2012 BAFTA Awards

Punaisen maton haastattelijana toiminut Fearne Cotton pysyi lämpimänä Moschinon kauniissa pitkähihaisessa mekossa, Penelope Cruz valitsi ylleen Armani Privén strukturoidun luomuksen. Viola Davisin yllä nähtiin upeanvärinen Valentinon iltapuku sekä Jimmy Choon metallisandaalit.

 Elizabeth McGowern edusti kauniissa merenneitohelmaisessa pitsi-iltapuvussa, Christina Ricci taas hohti Givenchyn kultamekossa ja Bvlgarin koruissa. Myös Melissa Georgella nähtiin hohtoa Victoria Beckhamin upean luomuksen muodossa.

Nuori brittinäyttelijätär Holliday Grainger oli suloinen ilmestys Valentinon prinsessapuvussa, Elsa Patakyn yönsininen iltapuku korosti kauniisti näyttelijättären raskausvatsaa. Vanessa Kirby edusti Mulberryn mekossa.

Tilda Swinton oli yksinkertaisen tyylikäs Celinen luomuksessa, Gillian Anderson säteili Sybil Connolyn vintage-couturepuvussa ja Adlerin timanteissa. Kristen Wiig käänsi katseet Alberta Ferrettin kauniisti laskostuvassa iltapuvussa, Miu Miun kengissä sekä Dean Harrisin, Kentshiren ja Rosearkin koruissa.

2012 Grammy Awards

Gwyneth Paltrow oli upea ilmestys Stella McCartneyn metallivyöllä varustetussa puvussa. Illan tähti oli kuitenkin Adele, joka vei kotiin kuusi Grammy-palkintoa - kaikki joille oli ehdolla. Adele säteili tähden lailla Giorgio Armanin iltapuvussaan, ja samalta suunnittelijalta oli myös Rihannan superseksikäs iltapuku! Rihanna asusti mekkonsa Neil Lanen ja Jacquie Aichen koruilla, Jimmy Choon kultaclutchilla ja Louboutineilla, Adelelle riitti Harry Winstonin 18 karaatin (!!) sormus.


Kelly Rowland käänsi katseet Alberta Ferrettin koristeellisella miehustalla varustetussa puvussa ja Lorraine Schwarzin koruissa, Kathy Griffin oli kaunis Michael Korsin yksihihaisessa mekossa ja kulta-asusteissa. Carrie Underwood kimalsi Gomez-Garcian iltapuvussa ja upeissa pisarakorvakoruissa, Rene Caovillan clutch loi sopivan kontrastin.

Jessie J oli omien sanojensa mukaan "elävä diskopallo" Julien Macdonaldin upeassa mosaiikki-iltapuvussa, tyylikäs ponnarikampaus ja Lulu Guinnesin clutch kruunasivat kokonaisuuden. Taylor Swift oli yllättävän high fashion Zuhair Muradin upeassa luomuksessa ja Neil Lanen koruissa, Lily Aldrige esitteli vauvamahaansa Guccin kukkamekossa.

Corinne Bailey-Rae käänsi katseet Christian Sirianon muhkeahelmaisessa mekossa ja korkkareissa, Kate Beckinsale hehkui Zuhair Muradin minimekossa ja Sutran koruissa. Myös Giuliana Rancic onnistui Georges Chakra Couturen pikkumustassa.

Ja vielä illan hellyyttävimmät vieraat...

...nimittäin Sophia Grace ja Rosie McClelland! Jos ette ole kuulleet Sophian versiota Nicki Minajin Superbassista niin menkää äkkiä Youtubeen katsomaan, aivan mahtava tyttö!

Kuvat/Pics InStyle.com, Just Jared, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: