lauantai 21. tammikuuta 2012

PFW celebs, p.1

Miranda Kerr

 Miranda Kerr ehti näytösten lisäksi ihastuttaa myös katutyylillään, ja näytti että simppeleistä perusvaatteista saa oivia asuja kunhan materiaalit ja asusteet ovat kunnossa! Miranda onkin satsannut asusteisiin: valkoinen t-paita ja mustat nahkashortsit saivat seurakseen Miu Miun laukun, Yves Saint Laurentin viininpunaiset korkkarit ja Celinen aurinkolasit.

Rachel Zoe

 Rachel Zoen muotiviikkotyylin voi kiteyttää kolmeen elementtiin: mustaa, valkoista ja väljiä siluetteja.

Sarah Rutson

 Lane Crawfordilla työskentelevä Sarah Rutson on selkeästi löytänyt toimivan asun yhtälön: paitapusero, kiinnostavat housut, korkkarit, aurinkolasit ja statement-kaulakoru! Upeat pinkit kuosihousut ovat Dries Van Notenin mallistoa. Sarah näytti myös, että pikkumusta toimii aina.

Miroslava Duma

 Miroslava Dumalla oli myös aika selvät sävelet asujensa suhteen: väljää ja lyhyttä. Yhtenä päivänä Miroslava nähtiin Lanvinin viitassa ja mekossa, toisena maalausmaisessa asussa ja kolmantena Chanelin ruutukuosikokonaisuudessa. Korkeat korot kruunasivat kokonaisuuden.

Barbara Martello

 Stylisti Barbara Martellon rock-henkinen tyyli ihastutti. Keskimmäisen asun Givenchyn hame on aivan ihana!

Taylor Tomasi-Hill

 Taylor Tomasi-Hill jaksoi ihastuttaa kauniilla printtivaatteillaan.
 
Sama & Haya Abu Khadra

 Nuoret dubalaiskaksoset Sama ja Haya Abu Khadra hurmasivat tyttömäisissä huippumuotilookeissaan.

Emily & Hanneli

 Into the Gloss -kauneusblogia pitävä Emily Weiss asusti valkoiset asunsa nahkalaukuilla ja ihanilla korkkareilla, Hanneli Mustaparta luotti värikkäiden jakkujen voimaan.

Natalia & Jacquelyn

 Natalia Vodianova nähtiin sekä hillityssä että rohkeassa valkoisessa, Jacquelyn Jablonski bongattiin näytösten välillä kauniissa paitapuseroissa. Natalian paljastava iltapuku on Givenchyn suunnittelema.

Anna & Christine

Anna Dello Russo nähtiin viimeisen päälle mietityissä asukokonaisuuksissa, ensimmäisen kuvan Aquilano.Rimondi:n mekko oli vastikään Milanossa esitelty! Christine Centenera piristi kokomustia asuja säväyttävillä yksityiskohdilla, upea värikäs toppatakki on Josh Gootin ja valkoiset kengät Kanye Westin suunnittelemat.

Kuvat/Pics All the Pretty Birds, Easy Fashion, Elle.com, Face Hunter, FashionGoneRogue.com, Just Jared, People.com, Stockholm Streetstyle, Stylesightings.com, trendycrew.com, Vanessa Jackman, Vogue.com.au, WayneTippetts.com.

Ei kommentteja: