perjantai 13. tammikuuta 2012

Critics' Choice Awards 2012

Palkintogaalat saivat jatkoa eilisten Critics' Choice Awardsien myötä, tässä parhaat pukeutujat!

 Best Supporting Actress- ja Best Young Actress -palkinnoille ehdolla ollut Shailene Woodley oli upea näky Calvin Kleinin minimalistisessa mekossa, Diane Kruger nähtiin Pradan iltapuvussa ja House of Lavanden koruissa, myös pinkki laukku oli Pradan. Stacy Keibler oli enkelimäinen ilmestys Giorgio Armanin valkoisessa mekossaan, Marchesan koristeellinen clutch sekä Kwiatin ja Kara Ackermannin korut täydensivät kokonaisuuden.

 Viola Davis voitti Best Actress -palkinnon Raoulin punaiseen mekkoon ja Salvatore Ferragamon pikkulaukkuun sonnustautuneena, samassa kategoriassa ehdolla ollut Charlize Theron käänsi katseet Azzedine Alaian mekossa. Myös Charlizen kampaus oli aivan ihana! Best Supporting Actress -ehdokas Jessica Chastain hurmasi Balenciagan vaaleanpunaisessa iltapuvussa, Palladiumin koruissa ja hillityssä meikissä. 

Myöskin Best Supporting Actress -kategoriassa ehdolla ollut Bérénice Bejo kimalsi kilpaa Elie Saabin mekon ja Jimmy Choon kenkien kanssa, Emma Stone jatkoi vihreällä linjalla Jason Wun printtimekkoon pukeutuneena. Elizabeth Olsen oli aurinkoinen näky Emilio Puccin keltaisessa minimekossa, saman suunnittelijan remmikengät, Lena Erziakin clutch ja Meusin sekä Kara Ackermannin sormukset olivat sopivan hillityt mekon rinnalle.

Kuvat/Pics Just Jared, People.com.

Ei kommentteja: