torstai 5. toukokuuta 2011

MET - Alexander McQueen: Savage Beauty, p.2

Tässä lisää iltapukujen loistoa MET-gaalasta. Puuteriset ja kimaltavat iltapuvut jatkavat yhä huippusuosiotaan:

Malli Caroline Trentinin beige mekko oli Michael Korsin käsialaa, Renee Zellwegerin avoselkäinen puku taas Carolina Herreran. Natasha Poly oli upea ilmestys Alexander Wangissaan, Naomi Watts ja Hailey Steinfeld valitsivat Stella McCartneyn mekot.

Jessica Stam oli kuin satuprinsessa Tommy Hilfigerin hennon vaaleanpunaisessa mekossa, näyttelijä Maggie Q:n upea ruusumekko oli Tadashi Shojin suunnittelema. Ashley Greene oli yksi illan kauneimmista Donna Karanin uniikkipuvussa, Salma Hayek hehkui Alexander McQueenissa.

Kimallus oli useiden mallikaunottarien valinta. Karen Elsonin puku on Alexander McQueen, Angela Lindvall ja Karlie Kloss kimalsivat kilpaa Christian Diorissa. Bar Rafaeli kruunasi upean pukunsa ihanilla turkooseilla korvakoruilla, Jessica Alba taas hehkui raskauden onnea Ralph Laurenin luomuksessa.

Tuttuun tapaan mustaakin nähtiin, mutta tällä kertaa hyvin mielenkiintoisissa puvuissa:

Lisää mallikaunottaria! Natalia Vodianova edusti Valentinon couture-puvussa, Joan Smallsin peittävä mutta seksikäs mekko on Tom Fordin suunnitelema. Liu Wen ja Constance Jabloski ihastuttivat Alexander McQueenin halterneck-mallisissa puvuissa, Cara Delevigne taas Burberryssa ja ihana Douglas Booth kainalossaan.

Penelope Cruz valitsi hyvin Penelopemaisen Oscar de la Rentan puvun. Beyoncé Emilio Puccissaan ja Christina Ricci Zac Posenissaan vastasivat illan upeimmista merenneitomekoista, Demi Moore toi Prabal Gurungin mekkoonsa lisäsärmää Philip Treacyn päähineellä.

Kuvat/Pics Go Fug Yourself, People.com, Style.com, The Cut.

Ei kommentteja: