keskiviikko 11. toukokuuta 2011

LV + Glamour, Coach + Children's Defense Fund + Wedding Parties

Juhlia, gaaloja ja tapahtumia on kevät pullollaan. Ja niitä ihania juhlatyylejä! Tässä taas tapahtumien täyttämä postaus.

 Glamour -lehti ja Louis Vuitton järjestivät juhlat toukokuun kansimalliensa Ashley Greenen ja Freida Pinton kunniaksi. Molemmat saapuivat tietenkin paikalle, samoin Emmat Roberts ja Stone. Kaikki pukeutuivat päästä varpaisiin Louis Vuittoniin, parhaiten onnistui mielestäni Emma Stone kermanvärisessä, vintagehenkisessä mekossaan.

 Coach ja Children's Defense Fund järjestivä hyväntekeväisyystapahtuman, joka vilisi julkkikisia. Punasävyisiä asuja nähtiin niin Scarlett Johanssonin, Ellen Pompeon kuin Amy Adamsinkin yllä. Scarlettin pikkumekko on Roland Mouretin suunnittelema.

 Samoissa pirskeissä nähtiin myös Sophia Bush ihanassa Tuckerin printtimekossa, Jennifer Garner kauniissa tummansinisessä kotelomekossa sekä Michelle Monaghan Tory Burchin paitamekossa.

Sitten häähumuun!

 Kuninkaalliset häät jatkuivat illallisilla, joihin sekä morsian että kaaso vaihtoivat asua. Kate Middletonin illan asu oli morsiuspuvun tapaan Alexander McQueen, sisko Pippa Middeltonin upea vihreä mekko on Temperley Londonin varta vasten hänelle suunnittelema.

 Häitä edeltävänä iltana kuningatar Elizabeth järjesti juhlat häävieraille. Prinsessa Victoria hehkui kirkkaanpunaisessa, prinsessa Eugene valitsi avokaulaisen mustan mekon ja Luxembourgin kuninkaalliset edustivat myös tyylikkäinä.

 Kreikan prinsessa Marie Chantal valitsi puuterisen mekon, prinsessat Beatrice ja Letizia taas kimalsivat kilpaa.


Kuvat/Pics Ebbas blogg, Go Fug Yourself, Iltalehti.fi, InStyle.com, Just Jared, People.com, Style.com, The Cut, The Vogue Diaries

Ei kommentteja: