perjantai 29. huhtikuuta 2011

More about the wedding

Vielä lisää ihanaa häähumua! Täytyy kyllä sanoa, että suomalaiset "asiantuntijat" ovat taas pistäneet parastaan: voi olla, ettei heitäkään ihan hirveästi hymyilyttäisi mennä naimisiin maailman suurimmassa mediatapahtumassa yli kahden miljardin ihmisen katseiden alla?  Yhtä kaikki, myös häävieraat onnistuivat!

 Kuningatar Elisabeth oli ihastuttava näky keltaisessa asussaan, kun taas prinsessat Eugene ja Beatrice säväyttivät upeilla hatuillaan ja trendikkäillä asuillaan. Eugenen sininen asu on Vivianne Westwoodin suunnittelema, Beatrice valitsi Valentinon puuteriunelman.

 Juhlien suloisimpia olivat ehdottomasti morsiustytöt ja -pojat! Myös Katen sisko Pippa sädehti kaason roolissaan, hänen pukunsa oli myös Alexander McQueen.

Eurooppalaisista kunigasperheistä minun mielestäni onnistuneimmat olivat prinsessa Maxima pitsissään ja prinsessa Victoria persikkaisessa puvussa. Ja huikeissa koroissa!

 Ei-kuninkaallisten vieraiden joukossa nähtiin laulaja Joss Stone punaisessa, David ja Victoria Beckham, Victoria oman mallistonsa mekossa sekä pääministeri David Cameronin vaimo Samantha, jonka turkoosi Burberryn mekko aiheutti ihastusta, hatuttomuus närkästystä.

Onneksi niitä upeita hattujakin nähtiin!

 Sophie Winkleman/Lady Frederick Winsor ihastutti tummansinisessä kokonaisuudessa ja laajalierisessä hatussa, prinssien serkut Amelia ja Eliza Spencer näyttäytyivät vähän nuorekkaammassa häämuodissa ja juuri naimisiin mennyt Zara Phillips, prinsessa Annen tytär, oli upea näky hopeanharmaassa takissa ja huikeassa hatussa.

Kreikan prinsessa Marie Chantal valitsi vaaleansinistä, Wessexin kreivitär Sophie hehkui puuterisissa väreissä ja kirjailija Frances Osborne sai minun mielestäni upeimman päähineen palkinnon tällä sulkaviritelmällä.

Ei kommentteja: