keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Coachella

Toissa viikonloppuna Kaliforniassa järjestetyt Coachella-festarit kokosivat yhteen paitsi huippumuusikot (mm. Kings of Leon, Kanye West, Robyn, The Strokes, Erykah Badu, Lauryn Hill...), myös paljon julkkiksia ja muita tyylitaitureita. Tästä vinkit kesän festaripukeutumiseen, miksei muuhunkin!

Ensin niitä julkkiksia...

 Maximittaa nähtiin paljon, mm. Isabel Lucasin, Diane Krugerin ja Katy Perryn yllä. Katyn mekko on D&G:n, ei ihan joka tytön festarivaate.;)

 Valkoiset mekot, etenkin virkatut ja pitsimekot, olivat kovaa valuuttaa - tosin niillä ei pajon istuskella nurmikolla! Whitney Port, Alessandra Ambrosio, Harley Viera-Newton ja malli Sheila Marquez näyttävät mallia.


 Ja takaisin farkkushortseihin! Nicole Richie yhdisti omansa hippimäiseen paitaan, ruotsalaiskaunottaret Dorothea Barth-Jorgensen ja Elin Kling luottivat hatun, arutinkolasien ja mustan paidan comboon ja Kate Bosworth oli ainakin minun festarisuosikkini tässä valkoisten shortsien ja jenkkilippupaidan yhdistelmässä.

Sitten niihin tavallisiin festarikävijöihin...

 Farkkushortsit ja raitapaita, a winning combination.

 Shortseja yhdistettiin myös neuleisiin, shaaleihin ja printtipaitoihin.

 Jumpsuit on varmaankin kätevin festarivaate, ei ainakaan tarvi pelätä että helma nousee liaan korkealle.  Myös rentoja mekkoja nähtiin paljon, ensimmäisen kuvan tyttö tosin varasti paitansa poikaystävältään!

 Laskeutuvia maximekkoja ja hameita oli paljon, jos sitä tänä kesänä uskaltaisi itsekin hankkimaan tälläisen!

Kuvat/Pics Elle.com, Harper's Bazaar, Just Jared, Mr Newton, People.com, Refinery29.com, Style.com, Vogue.com.

Ei kommentteja: