keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

More CELEBrations

Oscar-gaalan lisäksi viime viikonloppuna vietettiin lauantaina The Independent Spirit Awardseja, ja sunnuntain juhlallisuuksiin liittyi myös Oscars Viewing -pirskeitä ja tietenkin after partyja. Ja paljon ihania asukokonaisuuksia! Ensin kuvia The Independent Spirit Awardseista, sen jälkeen Elton John AIDS Foundationin viewing partysta ja sitten Vanity Fairin post-show -juhlallisuuksista.

 Independent Spirit Awardseissa printtimekot olivat kuumin trendi, tässä esimerkkiä Zoe Saldanan, Natalie Portmanin ja Rosario Dawsonin näyttämänä.

 Myös Kerry Washington ja Eva Mendes valitsivat kuosimekot, Nicole Kidman hurmasi punaisessa pitsimekossa.

 Jatkoilla nähtiin sitä mitä olisin kaivannut gaalaankin, eli värejä! Etenkin punaisen sävyt olivat tähtien suosiossa. Anne Hathaway näytti paljon paremmalta jatkoilla kuin itse gaalan punaisella matolla, upea puku on Armani Privén. Zoe Saldana juhli myös näissä kekkereissä, hän ihastutti Prabal Gurungin keveässä mekossa ja yhteensopivissa kengissä. Odette Yustmanin punainen puku on Monique Lhuillierin suunnittelema, ja Marisa Tomein olisi kannattanut valita tämä pinkki puku Oscareihin tämän sijaan.

 Myös sinistä nähtiin paljon. Rosario Dawsonin paljettiunelma on Diane von Furstenbergin uusimmasta mallistosta eli melkein suoraan catwalkilta, Dianna Agron ihastutti J. Mendelin v-aukkoisessa mekossa. Toinen Glee-tähti Lea Michele kimalsi Roberto Cavallin avoselkäisessä mekossa, Gabrielle Unionin mekko on Rosarion tapaan Diane von Furstenbergin käsialaa.

 Kolmantena trendinä oli kultainen ja nude kimallus. Jessica Biel oli hätkähdyttävän kaunis Atelier Versacen luomuksessa, kun taas Taylor Swift valitsi Zuhair Muradin huikean paljettiminimekon. Rosie Huntington-Whiteleyn pitkällä halkiolla varustettu puku on Valentino Haute Couture, ja Gwyneth Paltrow'n puku Michael Korsin tulevan syksyn mallistosta.

 Brooklyn Decker oli hurmaava näky Joy Ciocin röyhelömekossa, Lily Collins taas oli suloinen Adamin minimekossa. Camila Alves jatkoi onnistunutta tyyli-iltaa Marchesan upeassa pitsiluomuksessa, kun taas Cameron Diaz esitteli kadehdittavaa vartaloaan Carolina Herreran miniminimekossa.

Myös valkoista nähtiin paljon. Nicole Richien yllä nähtiin Halstonin upea puku, Rashida Jones taas valitsi hörhelöisen Valentinon mekon. Claire Danes on tunnettu pelkistetystä tyylistään ja tämä Calvin Klein Collectionin puku sopikin hänelle kuin nakutettu. Myös Hayden Panettiere onnistui Luca Lucan puvussa ja punaisissa huulissa.

Metalliväreistä myös hopea loisti punaisella matolla, samoin hohtava musta. Heidi Klum nähtiin Julien MacDonaldin upeassa, peilikoristeisessa puvussa, ja saman suunnittelijan käsialaa oli myös Kate Beckinsalen pitkähihainen puku. Malin Akermanin yksiolkaiminen seeprapuku on Roberto Cavallin, Emma Robertsin puku taas Jenny Packhamin suunnittelema.


Translation: Here are some of my favourites from last weekend's other parties: The Independent Spirit Awards, Elton John AIDS Foundation's Oscars-viewing party and Vanity Fair's annual post-show party.

Ei kommentteja: