tiistai 1. maaliskuuta 2011

Herkkulakko - kuinkas siinä kävi?


Nyt on tosiaan maaliskuun eka päivä, eli herkkulakkoni on ohi! Ja kuinka onnistuin? No, suhteellisen hyvin. Kiellettyjä herkkuja en syönyt kuin yhtenä päivänä, ensin vahingossa pienen kakkupalan kun unohdin koko lakon ja sitten n. 5 karkkia poikaystävän pussista illalla lohdutukseksi 38 asteen kuumeeseen. :) Mutta tavoite syödä hedelmiä ja marjoja enemmän ei kyllä toteutunut, kun taas rusinoita ja pähkinöitä tuli naposteltua senkin edestä. 

Eli mitä opin herkkulakosta? Sen, ettei se tosiaan sovi minulle. :D Kohtuus kaikessa on paljon parempi kuin totaalikieltäytyminen, sillä kun joku on kiellettyä on se paljon enemmän mielessä kuin normaalisti! Nyt aloitan maaliskuun palkinto-Pätkiksellä, ja yritän sitten muuten pitää yhden herkuttelupäivän viikossa. :)

Kuva/Pic We Heart It.

Translation: It's the first of march, which also means that my no sweets -month is over. And I did just fine, forgot about it one day and ate a piece of cake but otherwise it went well! I did, however, eat a lot of nuts and raisins and I also thought about candy all the time, so I guess this total forbidding is not for me! :D

Ei kommentteja: