maanantai 29. elokuuta 2016

MTV VMAs 2016

Eilen jaettiin MTV Video Music Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

 Palkintopöydän kahdeksalla voitollaan putsannut Beyoncé poseerasi kameroille Francesco Sconamiglion iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin koruissa - Beyoncé voitti mm. Video of the Year-, Best Female Video- ja Best Choreography -palkinnot! Hailey Baldwin edusti Georges Chakran jumpsuitissa, Ofiran sormuksissa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, Heidi Klum ihastutti Roberto Cavallin mekossa, Lorraine Schwartzin koruissa ja Giuseppe Zanottin korkkareissa.

 Britney Spears oli tyylikäs Julien MacDonaldin mekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa, kolmessa kategoriassa ehdolla ollut Ariana Grande edusti Alexander Wangin asussa ja Harry Kotlarin koruissa, ja Best New Artist -ehdokas Zara Larsson säväytti Muglerin veistoksellisessa mekossa.

 Justine Skye keräsi katseet Missonin hapsuasussa ja Jimmy Choon pinkeissä korkkareissa, Stella Maxwell sädehti Moschinon asussa, ja Hailee Steinfeld edusti Balmainin mekossa sekä Giuseppe Zanottin kultaisissa korkkareissa.

Telinevoimistelun olympiavoittajat Aly Raisman, Madison Kocian, Laurie Hernandez ja Simone Biles pääsivät jakamaan yhden Beyoncén palkinnoista, itse pidin etenkin Alyn Hailey Paigen mekosta sekä Simonen korallinvärisestä Sherri Hillin mekosta.

 Tove Lo erottui joukosta Dion Leen mekossa ja Reebokin tennareissa, Tinashe säväytti Juan Carlos Obandon haalarissa.

Taylor Hill edusti Moschinon iltapuvussa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, Nicole "Snooki" Polizzi oli tyylikäs Hot Miami Styles -merkin iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, People.com.

Ei kommentteja: