tiistai 1. maaliskuuta 2016

2016 EJAF Oscar Viewing Party & 2016 Vanity Fair Oscar Party

Sunnuntaina juhlittiin Oscar-gaalan lisäksi myös perinteisissä Elton John AIDS Foundationin Oscar Viewing Partyissa sekä Vanity Fairin Oscar-jatkoilla, tässä parhaat pukeutujat!

Elton John Aids Foundation Oscar Viewing Party

Ashley Madekwe edusti Jenny Packhamin iltapuvussa, Rauwolfin clutchissa ja H. Sternin koruissa, Hilary Swank oli tyylikäs Michael Kors Collectionin iltapuvussa, Bulgarin koruissa, Yliana Yepezin clutchissa ja Sophia Websterin sandaaleissa, ja Sarah Hyland sädehti Blumarinen iltapukuun sekä Lorraine Schwartzin koruihin pukeutuneena.

Lea Michele ihastutti Pamella Rolandin iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin koruissa, Dita von Teese oli tyylikäs Zac Posenin mekossa, ja Lydia Hearst sädehti Zuhair Muradin iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa sekä Lorraine Schwartzin koruissa.

Cara Santana oli upea ilmestys Maria Lucia Hohanin iltapuvussa, EFFY Jewelryn ja Dana Rebecca Designsin koruissa sekä Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Jasmine Tookes oli tyylikäs Randi Rahmin iltapuvussa, ja Brittany Snow edusti Naeem Khanin iltapuvussa, Lee Savagen clutchissa sekä Bavnan ja La Soulan koruissa.

Vanity Fair Oscar Party

Alicia Vikander juhli Oscar-voittoaan Louis Vuittonin paljettiluomuksessa, Hailee Steinfeld edusti Elie Saabin iltapuvussa, ja Chrissy Teigen oli upea ilmestys Talbot Runhofin viitalla varustetussa iltapuvussa.

Rachel McAdams sädehti Naeem Khanin iltapuvussa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Kate Bosworth säväytti Ralph & Russon luomuksessa, Jimmy Choon clutchissa ja Norman Silvermanin koruissa, ja Nina Dobrev ihastutti Elie Saabin iltapuvussa sekä Lance Fisherin korvakoruissa.

Jennifer Lawrence säväytti Alexander Wangin topissa, hameessa ja laukussa, Anita Kon koruissa sekä Christian Louboutinin sandaaleissa, Taylor Swift ja Lily Aldridge edustivat Alexandre Vauthier Couturen seksikkäissä iltapuvuissa.

 Elizabeth Banks oli tyylikäs Ralph & Russo Couturen luomuksessa sekä Tiffany & Co.:n koruissa, Jessica Alba henki 1970-lukua Roberto Cavallin iltapuvussa ja David Webbin koruissa, ja Lady Gaga sädehti Brandon Maxwellin housuasussa.

Kate Hudson keräsi katseet Maria Lucia Hohanin iltapuvussa, Orotonin clutchissa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Mindy Kaling oli upea ilmestys Salvador Perezin iltapuvussa, ja Lily Collins sädehti Saint Laurentin iltapuvussa sekä Stuart Weitzmanin sandaaleissa.

Sofia Vergara säväytti Mark Zuninon iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin upeissa timanteissa, Priyanka Chopra oli tyylikäs Jenny Packhamin iltapuvussa, ja Kate Beckinsale edusti Romona Kevezan iltapuvussa Lorraine Schwartzin ja Le Vianin koruilla asustettuna.

Alessandra Ambrosio oli tyylikäs Balmainin luomuksessa, Selena Gomez kimmelsi Louis Vuittonin iltapuvussa ja Tod'sin clutchissa, ja Heidi Klum edusti Versacen iltapuvussa ja clutchissa sekä Lorraine Schwartzin koruissa.

Michelle Monaghan erottui joukosta Bill Blassin vintagemekossa Roger Vivierin clutchilla, Neil Lanen korvakoruilla ja Tamara Mellonin korkkareilla asustettuna, Zoey Deutsch ihastutti Valentino Couturen iltapuvussa, ja Sara Sampaio edusti Zuhair Muradin luomuksessa.

Diane Kruger säväytti Reem Acran iltapuvussa, Olivia Wilde edusti Prabal Gurungin iltapuvussa, Roger Vivierin clutchissa ja Neil Lanen huikeissa koruissa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: