maanantai 15. helmikuuta 2016

BAFTAs 2016

Eilen jaettiin BAFTA-palkinnot, tässä parhaat pukeutujat!

 Best Leading Actress - ja Best Supporting Actress -kategorioissa ehdolla ollut Alicia Vikander edusti Louis Vuittonin iltapuvussa ja asusteissa, Best Leading Actress -ehdokas Cate Blanchett keräsi katseet Alexander McQueenin iltapuvussa ja Tiffany & Co.:n koruissa, ja kolmas saman kategorian ehdokas Saoirse Ronan oli upea ilmestys Burberryn iltapuvussa sekä Chopardin näyttävässä kaulakorussa.

 Emilia Clarke edusti Victoria Beckhamin iltapuvussa ja Jimmy Choon asusteissa, Kate Winslet vastaanotti Best Supporting Actress -palkinnon Antonio Berardin iltapukuun ja Jimmy Choon laukkuun pukeutuneena, ja Angela Bassett säväytti Galia Lahavin iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa sekä Maxior Joias'n koruissa.

 Isla Fisher oli tyylikäs Stella McCartneyn iltapuvussa, Best Supporting Actress -ehdokas Rooney Mara edusti Givenchy Haute Couturen herkässä iltapuvussa, ja Julianne Moore oli upea ilmestys Giorgio Armanin luomuksessa sekä Chopardin korvakoruissa.

 The EE Rising Star Award -ehdokas Dakota Johnson edusti Christian Diorin iltapuvussa ja Repossin koruissa, Dree Hemingway säväytti Erdemin pitsiluomuksessa, ja Annabelle Wallis ihastutti Oscar de la Rentan iltapuvussa sekä Sophia Websterin korkkareissa.

Olga Kurylenko sädehti Ralph & Russon iltapuvussa ja Swarovskin koruissa, Laura Whitmore erottui joukosta Suzanne Nevillen raikkaan turkoosissa iltapuvussa, ja Gemma Chan edusti Jenny Packhamin metallinhohtoisessa luomuksessa,

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: