maanantai 21. syyskuuta 2015

2015 Emmy Awards

Eilen jaettiin tv-maailman tärkeimmät palkinnot eli Emmy-pystit, tässä gaalan parhaat pukeutujat!

Julia Louis-Dreyfus juhli sekä Outstanding Lead Actress in a Comedy Series - että Outstanding Comedy Series -palkintojen voittoa SAFiYYAn iltapukuun ja Chopardin koruihin pukeutuneena, Louise Roe oli tyylikäs Halstonin iltapuvussa ja Edie Parkerin clutchissa, ja Laura Carmichael ihastutti Erdemin luomukseen pukeutuneena.

Samira Wiley sädehti Jill Stuartin iltapuvussa ja Nina Runsdorfin koruissa, Uzo Aduba vastaanotti Outstanding Supporting Actress in a Drama Series -palkinnon Jonathan Cohenin iltapukuun ja Kwiatin koruihin pukeutuneena, ja Outstanding Lead Actress in a Drama Series -kategoriassa ehdokkaana ollut Elizabeth Moss täydensi pinkin kolmikon Oscar de la Rentan iltapuvussa sekä Beladoran koruissa.

Kerry Washington säväytti Marc Jacobsin mekossa, Harry Winstonin koruissa ja Casadein sandaaleissa, Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or Movie -ehdokas Sarah Paulson oli upea ilmestys Prabal Gurungin iltapuvussa ja Jennifer Meyerin koruissa, ja Sofia Vergara säteili St. Johnin iltapukuun sekä Lorraine Schwarzin koruihin pukeutuneena.

Kiernan Shipka oli tyylikäs Christian Dior Couturen asukokonaisuudessa, January Jones yllätti Ulyaana Sergeenkon haalarissa, ja Game of Thrones -sarjan kanssa Outstanding Drama Series -palkintoa juhlinut Sophie Turner edusti Galvanin jumpsuitissa, Jimmy Choon clutchissa, Forevermarkin koruissa sekä Giuseppe Zanottin korkkareissa.

Outstanding Miniseries or Movie -palkintoa muiden Olive Kitteridge -minisarjan tähtien kanssa juhlinut Zoe Kazan ihastutti punaisella matolla päästä varpaisiin Miu Miuhun pukeutuneena, Outstanding Supporting Actress in a Drama Series -ehdokas Christina Hendricks sekä Ellie Kemper edustivat Naeem Khanin upean yksityiskohtaisissa luomuksissa.

Aubrey Plaza edusti Alexandre Vauthierin kietaisumekossa, Outstanding Lead Actress in a Drama Series -ehdokas Tatiana Masly erottui joukosta Bouchra Jarrarin jakkupuvussa Amanda Pearlin clutchilla, Fred Leightonin koruilla sekä Sophia Websterin sandaaleilla asustettuna, ja Lady Gaga oli tyylikäs Brandon Maxwellin iltapuvussa.

 Ariel Winter oli upea ilmestys Romona Kevezan iltapuvussa sekä Anne Sisteronin ja Marlin koruissa, Laverne Cox edusti Calvin Klein Collectionin iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa, ja Sarah Hyland oli tyylikäs Zac Posenin olkapäät paljastaneessa iltapuvussa sekä Lorraine Schwarzin ja Ofiran koruissa.

 Danielle Brooks sädehti punaisella matolla Christian Sirianon luomukseen pukeutuneena, Maisie Williams yllätti midimittaisessa mekossa ja höyhensandaaleissa, ja Taylor Schilling ihastutti Stella McCartneyn keltaisessa iltapuvussa.

 Giuliana Rancic oli kaunis Ziad Nakadin iltapuvussa ja Forevermarkin koruissa, Emma Roberts edusti Jenny Packhamin iltapuvussa, Lee Savagen clutchissa ja Martin Katzin koruissa, ja Gina Rodriquez ihastutti Lorena Sarbun iltapukuun, Forevermarkin koruihin ja Judith Leiberin clutchiin pukeutuneena.

Kuvat/Pics InStyle.com, People.com.

Ei kommentteja: