maanantai 14. huhtikuuta 2014

2014 MTV Movie Awards

Eilen jaettiin MTV Movie Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

Chrissy Teigen ihastutti Ulyana Sergeenkon mekossa ja Louboutineissa, Best Female Performance -kategoriassa ehdolla ollut Lupita Nyong'o oli tyylikäs Chanelin mekossa ja Casadein turkooseissa korkkareissa, ja gaalassa esiintynyt Ellie Goulding edusti Giorgio Armanin iltapuvussa ja Lynn Bannin rannekoruissa.

 Zendaya Coleman edusti Emanuel Ungaron mekossa, Louboutineissa ja Dionea Orcinin sekä Jacob & Co.:n koruissa, Jessica Alban gaala-asu taas koostui Piece D’anarchive -merkin topista, Kenzon hameesta, Jimmy Choon korkkareista ja Narciso Rodriguezin clutchista.

Nicki Minaj oli tyylikkäimmillään Alexander McQueenin iltapuvussa ja koruissa, Jenna Dewan-Tatum säväytti Pamella Rolandin mekossa, ja Rita Ora edusti Barbara Casasolan syväänuurretussa iltapuvussa.

 Shailene Woodley säväytti Balmainin mekossa ja korkkareissa, Leslie Mann edusti Juan Carlos Obandon maksimekossa ja Saint Laurentin ihanan oransseissa korkkareissa.

Debbie Ryan oli tyylikäs Rachel Zoen jumpsuitissa ja Renvin koruissa, Jordana Brewster sädehti Fyodor Golanin mekossa ja Henri Lepore Dezertin korkkareissa, ja Kate Upton toimi palkinnonjakajana Versacen mekkoon ja Giuseppe Zanottin korkkareihin pukeutuneena.


Ei kommentteja: