sunnuntai 3. marraskuuta 2013

The best of the week, 43

MONDAY

Elle järjesti Women in Hollywood -tapahtuman. Emmy Rossum ihastutti Elie Saabin mekossa ja Christian Louboutinin koroissa, Ashley Madekwe oli tyylikäs Thakoonin liituraitamekossa, Saint Laurentin sandaaleissa ja David Yurmanin koruissa, ja Reese Witherspoon edusti Calvin Klein Collectionin mekkoon ja Manolo Blahnikin sandaaleihin pukeutuneena.

Maanantaina juhlittiin myös Hollywood Film Awardseja. Amy Adams sädehti Antonio Berardin mekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Lupita Nyong'o oli upea näky J. Mendelin keltaisessa iltapuvussa, ja Sandra Bullock edusti Dsquared²:n pikkumustassa ja Martin Katzin koruissa.

Hollywood Film Awardseissa nähtiin myös Camila Alves Max Maran iltapuvussa, sekä Julia Roberts, joka asusti Elie Saabin mekkonsa pinkeillä Rupert Sandersonin korkkareilla. Dakota Fanning nähtiin Americans for the Arts -tapahtumassa Vionnetin iltapuvussa ja Smythsonin clutchissa.

TUESDAY

Tiistaina järjestettiin 30th Annual Night for Stars -gaala. Taylor Schilling edusti Zuhair Muradin mekossa, Kurt Geigerin sandaaleissa, Vince Camuton clutchissa ja Nancy Newbergin koruissa, Miley Cyrus näytti paremmalta kuin koskaan Marc Jacobsin paljettiluomuksessa. Alexa Chung oli tyylikäs Christopher Kanen jakkupuvussa.

Padma Lakshmi nähtiin Alzheimer's Associationsin järjestämässä tapahtumassa Naeem Khanin iltapuvussa, Karlie Kloss edusti tyylikkäänä Montblancin uuden myymälän avajaisissa Madison Avenuella. Rosie Huntington-Whiteley kuvattiin West Hollywoodissa leopardifarkkuihin pukeutuneena.

WEDNESDAY

Keskiviikkona CFDA Fashion Fund järjesti julkkistentäyteisen lounastilaisuuden. Lea Michele edusti Calvin Kleinin jumpsuitissa, Louboutinin korkkareissa, Vhernierin koruissa ja Fendin laukku kädessään, Camilla Belle säteili Ralph Laurenin vihreässä mekossa Rebecca Minkoffin clutchilla asustettuna. Victoria Beckham oli tutun tyylikäs oman mallistonsa asukokonaisuudessa.

Emmy Rossum ihastutti Oscar de la Rentan mekossa, Jennifer Fisherin korvakoruissa ja Christian Louboutinin clutchissa, Diane Kruger asusti Cushnie et Ochsin mekkonsa ihanasti mintunvihreillä Celinen korkkareilla ja vaaleanpunaisella pastelli-clutchilla. Natalie Portman edusti Thor: The Dark World -elokuvan Pariisin ensi-illassa Christian Diorin mekkoon ja Charlotte Olympian kultakorkkareihin pukeutuneena.

THURSDAY

Freida Pinto nähtiin Isabel Marant for H&M -malliston pirskeissä Pariisissa, tietenkin malliston asukokonaisuuteen pukeutuneena. Torstaina järjestettiin myös WhoWhatWearin 50 Style Stars of 2013 -tapahtuma. Ashley Madekwe edusti Theoryn topissa ja hameessa, Saint Laurentin korkkareissa ja Rauwolfin clutchissa, Jessica Alba ihastutti Wes Gordonin mekkoon ja Jerome C. Rousseaun korkkareihin pukeutuneena - molemmat näyttivät todella kuuluvansa kyseiselle listalle!

Kate Bosworth edusti Lucky Magazinen tapahtumassa Topshopin paidassa ja hameessa sekä Stella McCartneyn kengissä, Abigail Spencer säväytti Canonin Project Imaginat10n -tapahtumassa Marchesan mekkoon pukeutuneena.

SUNDAY

Perjantaina ja lauantaina julkkiksia nähtiin vain Halloween-asuissa, mutta sunnuntaina tyyli oli jälleen paikalla! Cat Deeley nähtiin Children in Need -hyväntekeväisyyslounaalla Lontoossa Diane von Furstenbergin hameessa, Natalie Portman sädehti Thorin Berliinin ensi-illassa Christian Diorin iltapuvussa ja asusteissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: