keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

NYFW AW16 CELEBS p. 2

13.2.

Kate Bosworth katsasti Rebecca Minkoffin näytöksen merkin mekkoon ja laukkuun sekä Stuart Weitzmanin ylipolvensaappaisiin pukeutuneena, ja ehti myös Altuzarran eturiviin yhdessä Emily Ratajkowskin kanssa; molemmat edustivat Altuzarran mekoissa ja laukuissa.

Jaime King ja Ashley Madekwe edustivat Christian Sirianon eturivissä, Ashley ehti myös Monique Lhuillierin näytökseen yhdessä...

...Jamie Chungin kanssa. Solange Knowles kuvattiin Tibin näytöksessä merkin asukokonaisuudessa, Louise Roe nähtiin Mara Hoffmanin presentaatiossa.

14.2.

Leigh Lezark ja Olivia Palermo kuvattiin Noon by Noor -merkin näytöksessä, Leighin hame ja Olivian takki ovat merkin mallistoa.

Olivia Palermon päivä jatkui Rachel Zoe Collectionin näytöksellä, myös Rachel itse sekä Olivia Culpo poseerasivat kuvaajille Rachel Zoe Collectionin asukokonaisuuksissa.

Olivia Culpo ehti myös Prabal Gurungin eturiviin yhdessä Leigh Lezarkin ja Karolina Kurkovan kanssa (kaikki Prabal Gurungin asuissa)...

...sekä Jonathan Simkhain näytökseen yhdessä Emily DiDonaton, Nina Agdalin ja...

...Portia Doubledayn kanssa, kaikki neljä olivat tyylikkäitä Jonathan Simkhain asuissa. Jaime King ja Ashley Madekwe täydensivät Prabal Gurungin eturivin merkin asuissa.

Ashley kuvattiin myös Diane von Furstenbergin näytöksessä yhdessä Cara Santanan ja Nicky Hiltonin kanssa, kaikki kolme olivat tyylikkäitä Diane von Furstenbergin asukokonaisuuksissa.

Jennifer Morrison ja Louise Roe kuvattiin tyylikkäinä Jenny Packhamin näytösyleisössä.

Ei kommentteja: