keskiviikko 21. lokakuuta 2015

ELLE Women in Hollywood Awards

Maanantaina juhlittiin ELLE Women in Hollywood Awards -gaalaa, tässä parhaat pukeutujat!

 Alicia Vikander säväytti Louis Vuittonin mekkoon pukeutuneena, Nina Dobrev ihastutti Calvin Klein Collectionin mekossa, David Yurmanin koruissa, L. K. Bennettin clutchissa ja Casadein sandaaleissa, ja Nikki Reed edusti Monique Lhuillierin mekkoon, Lee Savagen clutchiin, David Yurmanin koruihin sekä Bionda Castanan sandaaleihin pukeutuneena.

 Amy Schumer ja Zoe Saldana edustivat gaalaa sponsoroineen Calvin Klein Collectionin asukokonaisuuksissa, Julianne Hough oli tyylikäs Solace Londonin mekossa, Emm Kuon clutchissa sekä Nicholas Kirkwoodin korkkareissa.

 Myös Joey King ja Ashley Madekwe edustivat Calvin Klein Collectionissa, Zoey Deutch ihastutti Christian Diorin mekossa ja Nicholas Kirkwoodin pallokorkkareissa.

Kate Winslet edusti Bagdley Mischkan mekossa, Mary Elizabeth Winstead oli tyylikäs Tamara Mellonin bodysuitissa ja sandaaleissa, Halston Heritagen hameessa ja Edie Parkerin clutchissa, ja America Ferrera ihastutti Novisin mekossa, Amanda Pearlin clutchissa sekä Kurt Geigerin korkkareissa.

Ahna O'Reilly ihastutti lyhyessä printtimekossa, Kiernan Shipka oli tyylikäs Calvin Klein Collectionin mekossa, ja Katie Lowes edusti Tracy Reesen mekkoon, Nancy Gonzalezin clutchiin sekä Walter Steigerin kenkiin pukeutuneena.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: