maanantai 31. elokuuta 2015

2015 MTV Video Music Awards

Eilen jaettiin VMA-palkinnot vuoden parhaille musiikkivideoille, tässä gaalan parhaat pukeutujat!

 Taylor Swift edusti Ashishin asussa ja Christian Louboutinin korkkareissa ja lähti kotiin peräti neljän palkinnon kanssa: Taylor nappasi nimittäin Video of the Year - ja Best Collaboration -palkinnot Bad Blood -videollaan ja Best Female Video -sekä Best Pop Video -palkinnot Blank Space -videollaan. Gaalassa nähtiin myös paljon muita Bad Blood -videossa esiintyviä tähtiä. Hailee Steinfeld oli tyylikäs Stella McCartneyn jumpsuitissa, Jill Milanin clutchissa ja Jennifer Fisherin kaulakorussa, Cara Delevingne sädehti Saint Laurentin mekossa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa...

 ...Martha Hunt edusti Georges Chakra Couturen minimekossa, ja Lily Aldridge säväytti Alexander Vauthier Couturen syväänuurretulla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa. Kat Graham ihastutti Versacen vintagemekkoon, Koturin laukkuun ja Casadein korkkareihin pukeutuneena. 

 Song of the Summer -kategoriassa Cool for the Summer -videollaan ehdolla ollut Demi Lovato edusti Nicolas Jebranin mekossa, Suzanne Kalanin koruissa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Kourtney Kardashian oli tyylikäs Balmainin haalarissa, ja Vanessa Hudgens ihastutti Naeem Khanin iltapukuun sekä Le Vianin, Pasquale Brunin ja Casa Realen koruihin pukeutuneena.

Chrissy Teigen säväytti Marchesan iltapuvussa, Emily Ratajkowski edusti päästä varpaisiin Altuzarrassa.

Kuvat/Pics InStyle.com, People.com.

Ei kommentteja: