keskiviikko 3. joulukuuta 2014

2014 British Fashion Awards

Maanantaina jaettiin British Fashion Awards -palkinnot, tässä parhaat pukeutujat!

 British Style Icon -palkinnon vastaanottanut Emma Watson oli tittelinsä veroinen Misha Nonoon jumpsuitissa, Karlie Kloss edusti Nicholas Oakwell Couturen iltapuvussa, ja Best Model -palkinnon napannut Cara Delevingne oli tyylikäs Burberryn iltapuvussa.

 Michelle Dockery edusti Womenswear Designer of the Year -palkinnon voittaneen Erdemin mekossa, Kendall Jenner oli upea ilmestys Emilio Puccin jumpsuitissa, ja Kate Moss säväytti Alexander McQueenin kimonohenkisessä minimekossa.

 Laura Bailey keräsi katseet Emilia Wicksteadin iltapuvussa, Bee Schaffer sädehti Alexander McQueenin mekossa, ja Ashley Madekwe oli tyylikäs Banana Republicin puvussa.

 Naomie Harris oli upea ilmestys Swarowski Collectiven ja Peter Pilotton yhteistyönä luomassa mekossa, Lee Savagen clutchissa ja Nicholas Kirkwoodin sandaaleissa, Poppy Delevingne edusti Topshopin mekossa, Charlotte Olympian kissaclutchissa ja Nicholas Kirkwoodin korkkareissa, ja Anna Kendrick ihastutti Brand of the Year -palkinnon voittaneen Victoria Beckhamin mekossa, DeBeersin koruissa sekä Christian Louboutinin laukussa ja korkkareissa.

Naomi Campbell oli upea ilmestys Alexander McQueenin iltapuvussa, Alexa Chung piristi Emilia Wicksteadin mekkoaan upealla Charlotte Olympian laukulla, ja Olivia Palermo keräsi katseeet Emilia Wicksteadin asukokonaisuudessa.

Kuvat/Pics ElleUk.com, HarpersBazaar.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: