maanantai 3. marraskuuta 2014

amFAR Inspiration Gala & LACMA Art + Film Gala

Viime viikolla Hollywoodissa vietettiin peräti kahta hyväntekeväisyysgaalaa, tässä parhaat pukeutujat!

2014 amFAR Inspiration Gala

 Camilla Belle oli upea ilmestys Carolina Herreran iltapuvussa ja Chopardin koruissa, Lea Michele sädehti Versacen iltapuvussa ja Jennifer Meyerin koruissa, ja Michelle Rodriquez säväytti The 2nd Skin Co -merkin syväänuurretulla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa sekä EF Collectionin ja Vita Feden sormuksissa.

 Gwyneth Paltrow erottui joukosta Tom Fordin jakkupuvussa, Ashley Madekwe oli kaunis Giorgio Armanin hopeisessa luomuksessa, ja Molly Sims kimmelsi Ruffianin paljetti-iltapuvussa.

2014 LACMA Art + Film Gala

 LACMAn gaala järjestettiin tänä vuonna taiteilija Barbara Krugerin sekä elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon kunniaksi, ja tuttuun tapaan Gucci toimi gaalan sponsorina. Kate Hudson, Jennifer Lopez ja Selena Gomez edustivatkin kaikki Guccin kapealinjaisissa luomuksissa.

 Kate Beckinsale ja Toni Garrn valitsivat ylleen Guccin pitkähihaiset, metalliyksityiskohdilla varustetut iltapuvut, Kate asusti lookinsa Jack Vartanianin korvakoruilla sekä Edie Parkerin clutchilla.

 Evan Rachel Wood, Cara Delevingne ja Demi Moore luottivat mustaan. Evanin ja Caran upeat iltapuvut ovat Guccin luomuksia, Demi säväytti Zac Posenin näyttävällä laahuksella varustetussa iltapuvussa.

 Salma Hayek ja Michelle Rodriquez puolestaan säteilivät valkoisissa mekoissa. Salma asusti Guccin iltapukunsa Boucheronin koruilla, Michelle edusti Edition by Georges Chakra:n mekossa.

Gaalassa nähtiin myös Camilla Belle, Cindy Crawford ja Kirsten Dunst. Cindy poikkesi kaavasta pukeutumalla Roberto Cavallin iltapukuun, Camilla ja Kirsten luottivat Gucciin niin mekoissa kuin asusteissa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: