maanantai 25. elokuuta 2014

MTV VMAs 2014

Eilen jaettiin MTV Video Music Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

  Illan kiistaton kuningatar oli Beyoncé, joka vastaanotti sekä Best Collaboration-, Best Video with a Social Message- että Best Cinematography -palkinnot ja myös sen kaikista himotuimman, Michael Jackson Video Vanguard -elämäntyöpalkinnon! Beyoncé nähtiin punaisella matolla Nicolas Jebran Couturen iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin huikeissa korvakoruissa, ja gaalan jälkeen Beyoncé esitteli palkintopystejään Zuhair Muradin iltapuvussa sekä Lorraine Schwartzin koruissa.

 Illan toinen tuplaonnistuja oli Lucy Hale, joka toimi pre-show'n juontajana. Lucy edusti punaisella matolla Sachin & Babi -merkin nahkatopissa ja Zimmermannin hameessa, ja Lucyn juontoasu koostui Oscar de la Rentan mekosta, Vita Feden koruista sekä Brian Atwoodin korkkareista.

 Michelle Williams edusti Roberto Cavallin iltapuvussa ja Jimmy Choon clutchissa, Jamie Chung sädehti Versacen minimekossa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, ja Taylor Schilling jakoi palkinnon Halston Heritagen mekkoon, Edie Parkerin clutchiin sekä Giuseppe Zanottin kenkiin pukeutuneena.

 Jennifer Lopez säväytti Charbel Zoen iltapuvussa Jimmy Choon korkkareilla, Norman Silvermanin koruilla ja Thalé Blancin clutchilla asustettuna, Kendall ja Kylie Jenner taas edustivat kokomustissa asuissa. Kendallin asu oli Alon Livnen suunnittelema, Kylien asu koostui Alexandre Vauthierin iltapuvusta sekä Giles & Brother -merkin ja Jennifer Fisherin koruista.

Holland Roden ihastutti Millyn mekkoon, Koturin clutchiin ja Rupert Sandersonin korkkareihin pukeutuneena, Joan Smalls oli tyylikäs Balmainin mekossa ja Louboutineissa, ja Jordin Sparks edusti kokovalkoisessa asussa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: