tiistai 7. tammikuuta 2014

Classic Sale Finds

Alet ovat olleet jo jonkin aikaa käynnissä, ja vaikka pari kertaa olen myös kaupungilla pyörähtänyt, on nettialeissa shoppailu paljon mukavampaa! Tällä kertaa tein vähän tyyriimpiä alelöytöjä, mutta aleprosentit olivat huippuluokkaa ja ostokset sellaisia, joista uskon olevan iloa useaksi vuodeksi eteenpäin!

-Yosi Samran nahkaballerinat tilasin The Outnetistä hintaan 34 € (alkuperäinen hinta 94,50 €)- uudenvuoden päivänä kun sai vielä 20% lisäalennuksen! Nahkaballerinat ovat klassiset ja menevät kaksivärisen värityksensä kanssa sekä mustien että ruskeiden laukkujen kanssa.

-The Outnetistä hankin myös vastikään ostamaamme iPad 2 -tablettiin MICHAEL Michael Korsin tablettikotelon, jolle hintaa jäi alennusten jälkeen 22 € (alkup. 68,20 €).

-Tänään näpyttelin tilauksen Net-A-Porteriin, jossa oli juuri alennettu lisähintoja. MICHAEL Michael Korsin iPhone 5 -case menee hyvin myös pikkulaukkuna, kun tavaraa ei tarvitse paljoa mukaan. Hintaa oli vaivaiset 60 €, kun alennusprosentti oli 60% (alkuperäinen hinta 150 €). Koska tätä olin ihastellut jo pidemmän aikaa, ei ostosta tarvinnut miettiä.

-Net-A-Porterilta tilaukseen laitoin myös J. Crewin klassisen raitapaidan, jolle hintaa jäi 19,50 €(alkuperäinen hinta 65 €). Aleprosentti tällä oli huimat 70%, ja koska olen kuullut J. Crewistä pelkkää hyvää, oli tämäkin huippulöytö!

Äkkiseltään laskettuna säästin n. 240 €, vaikka rahaa tietenkin myös kului. Uskon kuitenkin, että nämä kaikki pääsevät ahkeraan käyttöön, ja odotankin innolla pakettien saapumista!

Translation: My sale finds this year were a bit more expensive, but with great sale percentages! All of my finds are also classics, and I think I can wear them for years! 

Ei kommentteja: