perjantai 16. elokuuta 2013

The best of the week, 32

MONDAY

 Jessica Alba nähtiin Ralph Laurenin Day at the Staples -tapahtumassa suunnittelijan asukokonaisuudessa, Amanda Seyfried kimmelsi Lovelace-elokuvan Hollywoodin ensi-illassa Guccin mekossa, Givenchyn sandaaleissa ja Grazielan korvakoruissa. Minka Kelly edusti The Butler -elokuvan ensi-illassa Sophie Thealletin iltapukuun ja Irene Neuwirthin korviksiin pukeutuneena.

TUESDAY

 Heidi Klum kuvattiin säteilevänä Nykissä, Michelle Dockery edusti Elie Saabin shortsipuvussa ja Jean-Michel Cazabatin korkkareissa Downtown Abbey -sarjan neljännen kauden ensi-illassa.

WEDNESDAY

 Lily Collins vieraili Good Morning America -ohjelmassa Valentinon mekkoon ja Jimmy Choon korkkareihin pukeutuneena, Mary-Kate ja Ashley Olsen promosivat BikBok-mallistoaan Oslossa malliston asukokonaisuuksissa.

 Amber Heard suuntasi Jimmy Kimmelin vieraaksi Michael Korsin mekkoon ja Louboutineihin pukeutuneena, Ashley Madekwe nähtiin Hooray Henry's -yökerhon avajaisissa.

THURSDAY

 Nicole Richie ja Emma Roberts suuntasivat Live! With Kelly and Michael -ohjelman vieraiksi, Nicolen asu koostui Antonio Berardin mekosta ja Manolo Blahnikin korkkareista. Myöhemmin päivällä Emma nähtiin Jimmy Fallonin vieraana Three Floor -merkin mekossa ja Jimmy Choon korkkareissa.

 Keri Russell oli tyylikäs Nina Riccin asussaan Austenland-elokuvan ensi-illassa, Rachel McAdams edusti upeana Roksanda Ilincicin asussa About Time -elokuvan Lontoon ensi-illassa.

FRIDAY

 Kate Beckinsale kuvattiin rennon tyylikkäänä Beverly Hillsissä.

SATURDAY

 Cosmopolitan-lehden Summer Bash keräsi julkkikset yhteen. Uusimman numeron kannessa nähtävä Nina Dobrev kimmelsi Julien McDonaldin mekossa ja Elie Saabin asusteissa, Ninan Vampire Diaries -kollegat Candice Accola ja Kayla Ewell saapuivat myös paikalle. Julianne Hough edusti Camilla and Marc -merkin cut-out -mekossa, Brian Atwoodin korkkarit, Pluma Italia -merkin rannekoru ja Rafen clutch täydensivät kokonaisuuden.

SUNDAY

 Sunnuntaina jaettiin Teen Choice Awardsit. Lily Collins edusti Fausto Puglisin hameessa, Houghtonin t-paidassa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Choice TV Show: Drama -palkintoa muun Pretty Little Liars -näyttelijäkaartin kanssa juhlinut Shay Mitchell oli upea näky Jenni Kaynen jumpsuitissa ja Jimmy Choon koroissa. Choice TV Actress: Fantasy/Scifi -palkinnon voittanut Nina Dobrev keräsi katseet J. Mendelin topissa ja housuissa, Martin Katzin korvakoruissa, Dolce&Gabbanan sandaaleissa ja Devi Kroellin clutchissa.

 Kerry Washington säväytti Stella McCartneyn mekossa ja kimaltavissa Louboutineissa, Choice Break-Up Song - ja Choice Female Hottie -palkinnot voittanut Selena Gomez oli tyylikäs Cushnie et Ochsin mekossa, Neil Lanen korvakoruissa ja Nicholas Kirkwoodin korkkareissa.

Crystal Reed edusti Carolina Herreran t-paidassa ja housuissa, LK Bennettin korkkareissa, ashlyn’d -merkin clutchissa ja Neil Lanen koruissa, Michelle Rodriquez oli tyylikäs David Meisterin mekossa ja Giuseppe Zanottin korkkareissa. Sandra Bullockin asu koostui Antonio Berardin mekosta ja Casadein nyörikorkkareista.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com, People.com.

Ei kommentteja: