tiistai 7. toukokuuta 2013

2013 MET Gala - Punk: Chaos and Couture

Eilen vietettiin jälleen vuosittaista MET-gaalaa, joka juhlisti Metropolitan Museum of Artsin uuden Punk: Chaos and Couture -näyttelyn aukeamista. Yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista oli jälleen täynnä hyvin pukeutuneita vieraita, tässä lukuisat suosikkini! Tämän vuoden teema aiheutti vähän haasteita, itse pidin asuista joissa oli juuri sopivasti punkia. Vertailun vuoksi tässä vielä linkit vuoden 2012 (osat 1 ja 2) ja vuoden 2011 (osat 1 ja 2) MET-gaala -postauksiin!

 Amber Heard edusti Emilio Puccin iltapuvussa ja Pomellaton koruissa, Solange Knowles oli oma tyylikäs itsensä Kenzon printtimekossa ja Edie Parkerin clutchissa sekä superisoissa korviksissa. Rita Ora huokui punkhenkeä Thakoonin mekossa ja kaulakorussa, Emilia Clarken yllä nähty Ralph Laurenin iltapuku muuttui heti rockhenkisemmäksi Fred Leightonin ristikorvakorun ja toispuoleisen kampauksen kautta.

Gaalassa nähdyt mustat iltapuvut olivat kaikkea muuta kuin tylsiä! Allison Williams säväytti Altuzarran iltapuvussa, Emma Watson esitteli vatsalihaksiaan Prabal Gurungin mekkoon ja Fred Leightonin koruihi n pukeutuneena. Cara Delevigne edusti Burberryn niiteissä, Taylor Swift nähtiin J. Mendelin iltapuvussa ja clutchissa sekä Lorraine Schwarzin koruissa.

 Jessica Hart oli upea näky Diane von Furstenbergin asussa ja vahvassa silmämeikissä, Jourdan Dunn ja Ashley Madekwe luottivat Topshopin iltapukuihin. Miranda Kerr säväytti Michael Korsin cut-out -luomuksessa, Christian Louboutinin piikkiclutch, Tabitha Simmonsin koristeelliset kengät ja Cartierin korut olivat täydelliset asusteet.

 Christina Ricci edusti Vivianne Westwoodin couture-mekossa, Casadein korkkareissa, Ferragamon laukussa ja Harry Winstonin koruissa, Joan Smalls oli kaunis Tom Fordin pitsiluomuksessa. Amanda Seyfried säväytti Givenchyn vintage-iltapuvussa, Blake Lively oli upea näky Guccin höyhenhelmaisessa iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin roikkuvissa korvakoruissa.

 Myös lyhyitä mekkoja nähtiin. Michelle Dockery oli tyylikäs Burberry Prorsumin mekossa, Edie Parkerin clutchissa ja Gianvito Rossin koruissa, Kate Bosworth sädehti Balmainin minimekossa. Carey Mulligan oli hillitty Balenciagan pikkumustassa ja Tiffany & Co.:n koruissa, Kate Mara ihastutti Delpozon mekkoon pukeutuneena.

 Nina Dobrev oli yksi illan ehdottomia suosikkejani Monique Lhuillierin luomuksessa, Rupert Sandersonin korkkarit, Kimberly McDonaldin sormus ja upea kampaus sekä meikki viimeistelivät kokonaisuuden. Kate Beckinsale edusti Alberta Ferrettin naisellisessa mekossa, Edie Parkerin koroissa ja myös rokimmassa kampauksessa, Brooklyn Decker onnistui Peter Pilotton mekkoon, Sergio Rossin korkkareihin, Valentinon clutchiin ja Repossin, Lynn Banin, Dannijon sekä Bijulesin koruihin pukeutuneena. Jennifer Lawrence ei ollut yhtään punk mutta todella upean näköinen Christian Diorin mekossa ja koruissa, Brian Atwoodin kengissä sekä Jennifer Behrin hunnussa.

 Gaalassa nähtiin myös villejä printtejä. Kerry Washington keräsi katseet Vera Wangin iltapuvussa ja nahkahansikkaissa ja Roger Vivierin clutchissa, Chanel Iman ihastutti J. Mendelin lahjapakettimaisessa mekossa ja sandaaleissa sekä pinkissä clutchissa. Myös Leslie Mann nähtiin J. Mendelin luomuksessa.

Tähdet saivat myö vaaleisiin asuihin punkhenkeä. Emmy Rossum häikäisi Donna Karan Atelierin luomuksessa ja Iritin koruissa, Sienna Miller oli todella punk Burberry Prorsumin asukokonaisuudessa. Hailee Steinfeld ihastutti Donna Karanin mekossa ja kultaisissa asusteissa, mekon kuviot on tehty hakaneuloilla! Rooney Mara säväytti Givenchyn syväänuurretussa mekossa ja tummissa huulissa.

Ivanka Trump edusti Juan Carlos Obandon iltapuvussa, hiusten siniset raidat ja piikkikorut toivat asuun punkhenkeä. Myös Katie Holmesin lookin rokkaavin osa oli kampaus, Calvin Klein Collectionin mekko oli toki kaunis itsessään. Maggie Q keräsi katseet tulipunaisessa iltapuvussa, Naomie Harris säväytti Donna Karan Atelierin huikeassa luomuksessa, Edie Parkerin clutchissa ja Kwiatin koruissa.

Kaikkien onnistujien joukosta oma TOP 5 -listani on: Nina Dobrev, Emilia Clarke, Emma Watson, Sienna Miller ja Cara Delevigne. Ketkä olivat teidän suosikit? :)

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, JustJared.com, People.com.


Ei kommentteja: