sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

The best of the week, 16

MONDAY

 Selena Gomez vieraili Ellen DeGeneresin ohjelmassa Etron mekkoon ja Casadein korkkareihin pukeutuneena, Olivia Palermo edusti tyylikkäänä Pain & Gain -elokuvan Nykin ensi-illassa.

 Pain & Gain -ensi-illassa nähtiin myös Jaimie Alexander, joka edusti Naeem Khanin mekossa ja Elan clutchissa. Myös Lily Aldridge kuvattiin Nykissä tuplaleopardiasusteissa, Victoria Beckham laskeutui LAXille oman malliston hameeseen ja Chloén korkkareihin pukeutuneena.

TUESDAY

 Chrissy Teigen nähtiin City Harvest -tapahtumassa valkoisessa takkimekossa ja Jimmy Choon asusteissa, Ireland Baldwin säväytti Calzedonian muotinäytöksessä Riminissä mustassa iltapuvussa.

 Kristin Chenoweth edusti uusimman RoyalCaribbean -luksusristeilijän julkistuksessa Victoria Beckhamin mekossa ja YSL:n korkkareissa, Penelope Mitchell ihastutti Hemlock Grove -sarjan ensi-illassa Torontossa.

WEDNESDAY

 Keskiviikkona järjestettiin Hot Pink Party -hyväntekeväisyystapahtuma. Elizabeth Hurley oli kuin merenneito Blumarinen kimalleiltapuvussa ja Chopardin koruissa, Kate Hudson oli tyylikäs Ann Taylorin iltapuvussa, Erickson Beamonin korvakoruissa ja Christian Louboutinin korkkareissa.

 Keskiviikkona järjestettiin myös Calvin Kleinin sponsoroima HRC Marriage for Equality USA -tapahtuma, Uma Thurman ja Nicole Trunfio edustivat suunnittelijan pelkistetyissä luomuksissa.

THURSDAY

 Torstaina oli vuorossa Tiffany & Co. Blue Book -gaala. Jessica Biel sädehti Elie Saabin printti-iltapuvussa, Kate Hudson ihastutti Reem Acran iltapuvussa ja vaaleissa asusteissa, ja Gwyneth Paltrow sädehti Ralph Laurenin iltapuvussa - kaikilla tietenkin Tiffany & Co.:n korut.

 Julianne Moore ja Chloe Moretz promosivat Carrie-elokuvan uutta versiota Summer of Sony -festivaaleilla. Julianne edusti Dolce&Gabbanan mekossa ja Tabitha Simmonsin kengissä, Chloe ihastutti Marnin printtimekkoon ja Louboutineihin pukeutuneena.

 Hailee Steinfeld ja Isla Fisher taas edustivat CinemaCon -festivaaleilla, Haileen asu koostui Kenzon puserosta ja hameesta sekä Casadein korkkareista. Sienna Miller katsasti Orphans-musikaalin ensi-illan Broadwaylla Burberryn trenssissä ja laukussa.

SATURDAY

 Lauantaina jaettiin GLAAD Media Awardsit. Kirsten Dunst oli suoraan 1960-luvulta Emilio Puccin mekossaan ja hiuspannassaan, Elle Fanning edusti Lanvinin iltapuvussa ja Jennifer Behrin hiuskoristeessa. Rumer Willisin iltapuvussa oli hauskat kaulukset.

 Naya Rivera keräsi katseet Zac Posenin iltapuvussa, Mae Whitman oli rennon tyylikäs. Kate Walsh oli upea ilmestys Romy Awardseissa Wienissä, Monique Lhuillierin iltapuku sai seurakseen Schullinin korut.

 Lauantaina järjestettiin myös City Year Los Angeles -hyväntekeväisyystapahtuma. AnnaSophia Robb ja Hailee Steinfeld valitsivat molemmat ylleen raitoja, Haileen asu koostui Dolce & Gabbanan mekosta, Marnin korkkareista ja Miu Miun clutchista.

SUNDAY

Kate Middleton edusti National Review of Queen's Scouts -tapahtumassa Mulberryn takissa, LK Bennettin korkkarit ja clutch, Kiki McDonoughin korvakorut ja Whiteleyn hattu täydensivät kokonaisuuden. Mud-elokuva sai ensi-iltansa Nykissä, Camila Alves edusti Dolce & Gabbanan mekossa ja Casadein korkkareissa, Reese Witherspoon nähtiin Saint Laurentin pikkumustassa.

Kuvat/Pics DailyMail.co.uk, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: