keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Oscars parties 2013

Varsinaisen gaalan lisäksi Oscareita juhlittiin sunnuntaina myös monissa oheisjuhlissa. Suosituimmat juhlat olivat Elton John AIDS Foundationin vuosittain järjestämät pirskeet sekä Vanity Fairin jatkot, tässä niiden parhaat pukeutujat!

2013 Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party

 Analeigh Tipton sädehti Elie Saabin upeassa iltapuvussa, Forevermarkin koruissa ja Charlotte Olympian sandaaleissa, Emma Roberts hurmasi Oscar de la Rentan luomuksessa, Swarowskin laukussa ja H. Sternin sekä Le Vianin koruissa. Petra Nemcova säväytti Ralph & Russon mekossa, Chopardin mustat korut sekä Salvatore Ferragamon clutch ja korkkarit sopivat upeasti mekon rusettivyöhön!

 Nicole Richie oli sopivan rohkea Roberto Cavallin iltapuvussa, Bonnie Wright ihastutti printtitopissa ja housuissa, ja Nina Dobrev säkenöi Naeem Khanin mustavalkoisessa iltapuvussa.

2013 Vanity Fair Oscar Party

 Allison Williams oli kaunis näky Valentinon brokadi-iltapuvussa, Lily Collins keräsi katseet Zuhair Muradin upeassa luomuksessa ja Takatin korvakoruissa. Rose Byrne oli hillityn tyylikäs Lanvinin mekossa, Chanelin koruissa ja yhteensointuvissa asusteissa, Maria Sharapovan juhla-asu koostui Amanda Wakeleyn kultakirjaillusta iltapuvusta, Alexander McQueenin clutchista, Katherine Sultanin rannekoruista ja Isharayan korvakoruista.

 Amber Heard säväytti Versacen couture-luomuksessa ja Kimberly McDonaldin korvakoruissa, Julie Bowen oli kaunis Max Azria Atelierin peplum-iltapuvussa, Judith Leiberin clutchissa ja Jacob and Co.-merkin koruissa, ja Mary Elizabeth Winstead edusti trendikkäästi Andrew Gn:n mustavalkoisessa mekossa.

 Jatkoilla nähtiin myös lyhyempiä mekkoja. Diane Kruger keräsi katseet Giambattista Vallin viittamaisessa mekossa, Christian Louboutinin koroissa ja Neil Lanen koruissa, Kate Bosworth oli tyttömäisen tyylikäs myöskin Giambattista Vallin suunnittelemassa minimekossa, Rauwolfin clutchissa, Casadein korkkareissa ja Janna Connerin korvakoruissa. Kate Beckinsale edusti Monique Lhuillierin upeassa mekossa.

Amy Adams vaihtoi upean gaalamekkonsa toiseen Oscar de la Rentan luomukseen, Rosie Huntington-Whiteley oli upea ilmestys Valentinon röyhelömekossa, ja Marisa Tomei ihastutti hopeakirjaillussa jumpsuitissa.

Kuvat/Pics JustJared.com.

Ei kommentteja: